Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Λοιπόν, ώ βλαδιμηράκο, εάν τυχόν η Ουκρανία προβή εις το εν λόγω ΕΓΚΛΗΜΑ, δικαιούσαι, λόγω των πολλών εκατομμυρίων κατοίκων Ρωσικής καταγωγής εν Ουκρανία, ίνα ... ΚΑΤΑΛΑΒΗΣ, άπασαν την Ουκρανίαν ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ... ΧΑΖΑΡΟΙ εβραίοι της Ουκρανίας, αλλά και του Πλανήτου άπαντος, ήτοι ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ! ...


Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας 
ζήτησε 20 δις από την ΕΕ


«Αυτοί που ήρθαν στο Μαϊντάν, ζητούν να υπογράψουμε επειγόντως μια συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η κυβέρνηση υποστηρίζει επίσης την έγκαιρη υπογραφή της συμφωνίας, αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες θα πρέπει να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες για την οικονομία της Ουκρανίας», δήλωσε ο Μικόλα Αζάροφ, πρωθυπουργός της Ουκρανίας σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, το πρωί της 11ης Δεκεμβρίου.


«Δεν μιλάμε για την Τελωνειακή Ένωση, δεν υπάρχουν  έγγραφα και δεν ‘μαγειρεύεται’ τίποτε, το λέω για να προειδοποιήσω, τυχούσα, πολιτική εκμετάλλευση» συμπλήρωσε ο Αζάροφ και πρόσθεσε ότι στις 17 Δεκεμβρίου θα γίνει η τακτική  διακρατική συνεδρίαση Ουκρανίας-Ρωσίας.

Ο Ουκρανός πρωθυπουργός  είπε ότι η κυβέρνησή του πρότεινε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή «να εξετάσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεται η χώρα,  στην εργασία, στη βιομηχανία και την οικονομία στο σύνολό της».

«Έχουμε προτείνει να λυθεί το θέμα της παροχής οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία. Προσδιορίσαμε κατά προσέγγιση το ποσό, είναι 20 δισεκατομμύρια ευρώ», είπε ο πρωθυπουργός «δεν πρόκειται για μη επιστρεπτέες ενισχύσεις», δήλωσε.

Συνέχισε, καυστικά, ότι «οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι παρακολουθούν τις διαδηλώσεις στην πλατεία Ανεξαρτησίας αλλά δεν παίρνουν πρωτοβουλία να βιαστούν να συζητήσουν τα εν λόγω σχέδια για παροχή βοήθειας».

«Ποιος κάνει αυτές τις διαμαρτυρίες, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ή άτομα της Ουκρανίας που χρειάζονται επειγόντως οικονομική και χρηματοδοτική συνδρομή;» είπε ο αξιωματούχος.

Ο Αζάροφ, είπε επίσης, ότι η διαμορφώνεται μια επιτροπή για τη διεξαγωγή περαιτέρω διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
--
Διεθνείς ειδήσεις-Διεθνή Νέα- Τι συμβαίνει στον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.