Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η φράσις ταύτη του στουρναρο-στούρναρου συνιστά ΠΛΗΡΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ του αδικήματος της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ως περιγράφεται εις το ισχύον Νομικόν Καθεστώς ! Ποία, όμως, Δικαιοσύνη θα ... εκιννήση ... Δίωξιν εναντίον των Πρωταιτίων ; ... Η ... μασωνική, οπωσδήποτε, όχι ! ... Η ... βουλευτική, επίσης, όχι ! ... Η γελοιοτάτη, οπωσδήποτε, όχι ! ... Η καθηκοειδής, επίσης, όχι ! ... Η προδοτική, επίσης, όχι ! ... Οι ...ΣΚΟΥΠΙΔΟ-φύλακες του Κράτους, μυστικοί και φανεροί, φυλλάσσουν το ... υφιστάμενο προδοτικόν καθεστώς ! ... ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑΥΤΑ ; ...

ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Γ. Στουρνάρας: "Δυσαρεστήσαμε τα ... αφεντικά μας και θα πάρουμε νέα μέτρα"
   Νέα μέτρα προαναγγέλλουν οι Γ. Στουρνάρας και Γ. Προβόπουλος τη στιγμή που η κυβέρνηση μιλάει για ανάπτυξη και  απορρίπτει τα περί νέου μνημονίου. Τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που δείχνουν κατάρρευση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πώς δεν τους πτοούν, αφού είναι περισσότερο ταγμένοι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δανειστών που θέλουν εξαθλιωμένους τους Έλληνες παρά σε αυτά των πολιτών, οι οποίοι ψάχνουν να εγκαταλείψουν τη χώρα.
   Ο υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξη του στη «Real News» λέει πώς οι μονομερείς ενέργειες της κυβέρνησης στο θέμα των πλειστηριασμών και της διατήρησης του χαμηλού ΦΠΑ στην εστίαση «δεν έκανε τους δανειστές ευτυχείς».
   (Το πλήρες κείμενον του ως άνω άρθρου δημοσιεύεται εις το κάτωθι Ιστολόγιον)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.