Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Μωρή ΤΣΟΥΛΑ μέρκελ ; ... Και στα Πανεπιστήμιά σου χρησιμοποιείς ... τεμπέληδες Έλληνες ; ... Άαααα, τώρα κατάλαβα ... Ως ... ευφυείς υπηρέτας θέλεις τους Έλληνας και ουχί μετά ... ευφυούς ... Κράτους ! Διότι τότε θα ... τερματίση το ... μεγαλείον του το δικό σου κράτος, αλλά και πολλά ακόμη ... You know, οι ΕΛΛΗΝΕΣ αποφασίσαμεν την ίδρυσιν ... δικού μας ... ευφυούς Κράτους ! Το τι θα απογίνουν τα δικά σας κράτη ... Λυπούμεθα, βεβαίως, ως προς την τύχην των Λαών, αλλά άς πρόσεχαν, όταν όριζαν ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίους ως Κυβερνήτας των ! ΣΚΥΛΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-εβραία !

H Ελληνίδα καθηγήτρια γλωσσολογίας που κατακτάει τη Γερμανία

   Πίσω από τις προκαταλήψεις περί τεμπέληδων Ελλήνων που ζουν στη ... σκιά της αναπτυγμένης Ευρώπης, υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα που δείχνει ότι ταλέντο, μέθοδος και επιστημονική επάρκεια υπάρχουν παντού και φυσικά στην Ελλάδα. Τρανό παράδειγμα η καθηγήτρια Γλωσσολογίας, Αρτεμις Αλεξιάδου η οποία έχει κατακτήσει τη Γερμανία.
   Η κα. Αλεξιάδου είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης και τον Μάρτιο του 2104 θα λάβει το ανώτερο βραβείο της Γερμανίας, το φημισμένο Leibniz Prize, για το ερευνητικό της έργο. Η επιτροπή των... σοφών που αποφάνθηκε υπέρ της βράβευσής της, χρειάστηκε να εξετάσει τις περιπτώσεις 129 υποψηφίων (ανθρώπων που έχουν να επιδείξουν ουσιαστικό και σημαντικό έργο στον τομέα τους).
   Το βραβείο εισήχθη, για πρώτη φορά, στην επιστημονική κοινότητα το 1986 και έκτοτε θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα παγκοσμίως. Κάθε νικητής (μαζί με την Αρτεμις Αλεξιάδου, έχουν προκριθεί άλλοι έξι ερευνητές), θα λάβει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ, το οποίο ουσιαστικά είναι η χρηματοδότηση της έρευνά του για τα επόμενα επτά χρόνια.
   Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι γνωστή, όμως στο εξωτερικό η Αρτεμις Αλεξιάδου είναι φημισμένη γλωσσολόγος, ειδικά στον τομέα της έρευνας. Γεννήθηκε στον Βόλο το 1969, σπούδασε φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Αθήνας. Στη συνέχεια έκανε το διδακτορικό της στο πανεπιστήμιο του Πότσνταμ και το 2002 της προσφέρθηκε μια θέση στο πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης, την οποία και αποδέχθηκε.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.