Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μην υποθέσετε, ότι ομοιοτρόπως δύναται και η ΕΛΛΑΣ, ίνα επιλύση το πρόβλημα των ... ζώων αλβανίας εις τα σύνορα, των ασιατών εισβολέων εις το Αιγαίον και την Κρήτην, αλλά και το πρόβλημα λαθραίας εισαγωγής ναρκωτικών και σιγαρέττων εις το Ιόνιον ! ... Ούτε, ότι η ΕΛΛΑΣ διοικείται υπό ... ΠΡΟΔΟΤΩΝ και ΕΧΘΡΩΝ ... Τα εν λόγω αεροσκάφη-μινιατούρας, δε, παράγει και ο ... Στρατός της Ελλάδος ! Ούτε ...αγορά εκ του εξωτερικού χρειαζώμεθα ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Η Αυστραλία ρίχνει τα Drones στη "μάχη" κατά καρχαριών
   Τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) σκέφτεται η πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία προκειμένου να εντοπίζει καρχαρίες που έχουν πλησιάσει σε παραθαλάσσιες περιοχές και δημοφιλείς παραλίες.
   Το ενδεχόμενο αυτό εξετάζεται καθώς τις τελευταίες μέρες τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους από καρχαρίες, δυο στις ακτές της Νέας Νότιας Ουαλίας και ένας στη Δυτική Αυστραλία.
   Στη Δυτική Αυστραλία μάλιστα ανατέθηκε σε επαγγελματίες ψαράδες να θανατώνουν μεγάλους καρχαρίες που θα εντοπίζονται σε δημοφιλείς παραλίες. Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει πάντως πολλές αντιδράσεις.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.