Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Το ... κωλο-σφούγγι, ο McCain, ελπίζει, ότι θα τον χρησιμοποιήσουν εκ νέου εις τας επομένας εκλογάς οι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι, μόλον ότι έχασε τας προηγουμένας εκλογάς ... Τρέχει, λοιπόν, να προσφέρη, ό,τι δύναται και ό,τι του ζητούν ... Μην ... συναντηθούμε ΣΚΥΛΟ-ΚΑΡΑ- ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ γέννημα ...

ΟΠΟΥ ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ Ο McCAIN ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ !
Φωτογραφίζει τους διαδηλωτές   
στην Ουκρανία - Βίντεο
   Ο Αμερικανός συντηρητικός γερουσιαστής και πρώην υποψήφιος  στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ John McCain βρίσκεται στην Ουκρανία για να παράσχει υποστήριξη στους διαδηλωτές ενάντια στην κυβέρνηση της χώρας.
   Ο Αμερικανός γερουσιαστής έχει τάση να τον ελκύουν οι ταραγμένες περιοχές. Τον Απρίλιο του 2011 είχε επισκεφθεί την Λιβύη όπου είχε δηλώσει πως οι «αντάρτες που μάχονται τον Qaddafi είναι οι ήρωες μου». Στις 30 Μάιου φέτος επισκέφθηκε τη Συρία όπου συναντήθηκε με ηγετικά στελέχη των  ανταρτών ένα εκ των οποίων συνδέεται με την al-Qaeda(!) και τώρα βρίσκεται στην… Ουκρανία.
   Ενδεχομένως ο McCain θέλει να δει τη συγκεκριμένη χώρα να οδεύει προς την εμφύλια σύρραξη προς τέρψιν δική του και των απανταχού φίλων της «ελευθερίας».
   Πάντως όπου και εμφύλιος και ο McCain από δίπλα.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.