Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΓΕ ! Ακόμη και εάν πρόκειται περί ... τρελού ! Διότι ... τρελός ήτο και ο Αρχαίος Αθηναίος, όστις φωνασκών εν τη Αγορά ... "Μέγαρα, Μέγαρα, Μέγαρα", ηνάγκασεν τους Αθηναίους, όπως αντιμετωπίσουν την ... ντροπήν των, εκστρατεύσουν κατά των Μεγάρων και κατανικήσουν τους αντιπάλους των ! ...


 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ... !! ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ "ΜΠΟΥΚΑΡΕ" ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ... !!! 

ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ ... !!!
    Φωνάζοντας "είμαι απόγονος του Κολοκοτρώνη" ένας 52χρονος εισέβαλε με το αυτοκίνητο του σε παράρτημα του υπουργείου Πολιτισμού διαμαρτυρόμενος για την δημοπράτηση έργου αποκατάστασης τζαμιού η οποία διεξαγόταν εντός του κτιρίου.
    Το περιστατικό συνέβη στις 10.25 το πρωί.
    Έξω από το κτίριο, στην οδό Τζιραίων 8-10, βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην δημοπράτηση του έργου αποκατάστασης, στον αρχαιολογικό χώρο της ρωμαϊκής αγοράς. Κανείς από τους διαδηλωτές δεν τραυματίστηκε ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες μας οι αρχές διαρρέουν ότι ο 52χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ... κοινώς πάνε να τον βγάλουν τρελό ...
stoxos
aporrito

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.