Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014

Ούτε οι Έλληνες συγχωρούμε τον ... σάρα-μάρα, αλλά, πρωτίστως, εσέ, ώ ΣΚΥΛΟ-εβραίας ΣΚΟΥΠΙΔΟ-γέννημα ! Ουδόλως υποθέτεις την ... χαράν εμού, εκ του λόγου ότι ακόμη ... ζείς ! Διότι επιθυμώ, ίνα ... οράς εκ του σύνεγγυς τα μελλούμενα ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Συνέντευξη στο ΡΙΚ

           Κωνσταντίνος Μητσοτάκης :                Δεν συγχώρησα ποτέ τον Σαμαρά

«Δεν συγχώρησα ποτέ τον Αντώνη Σαμαρά για το έγκλημα που έκανε να ανακόψει την πορεία της Ελλάδας, διότι η Ελλάς θα ήταν αλλιώτικη αν είχαμε τερματίσει την θητεία μας» δήλωσε μιλώντας στο κυπριακό τηλεοπτικό δίκτυο ΡΙΚ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην απώλεια της δεδηλωμένης της κυβέρνησής του το 1993 (δυο βουλευτές προσχώρησαν στην ΠΟΛΑΝ του κ. Σαμαρά).
Ωστόσο, αποκάλυψε ότι στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2012 ψήφισε τον πρωθυπουργό, καθώς, όπως είπε, «εκείνη την ώρα πίστευα -και νομίζω σωστά- ότι έπρεπε πάση θυσία να αποφύγουμε να πέσει η Ελλάς σε ακυβερνησία».
«Δεν θέλω να κάνω κριτική στον πρωθυπουργό, διότι είναι ευαίσθητες οι στιγμές και δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα» πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του. Εκτίμησε πάντως ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα θα βγουν εξασθενημένα από τις εκλογές».
Όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση της, και τα αίτιά της, παρατήρησε ότι «το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι πολλά χρόνια ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας, με δανεικά».
   Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.