Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Λίαν προσεχώς θα ζήσωμεν τοιαύτα γεγονότα και εν Αθήναις ! Και ουδόλως θα βοηθήση τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της ... "Γκρί πέτρα ΕΠΕ" η φράσις ... "I am a φάκινγκ S citizen" ...

Βίντεο: Αμερικανός της Blackwater συλλαμβάνεται αιχμάλωτος στο Χάρκοβο - Η Μόσχα τους προειδοποιεί με εξόντωση
10/4/2014
   Συγκλονιστικό βίντεο έρχεται από το Χάρκοβο με την σύλληψη Αμερικανού μισθοφόρου της Blackwater, ο οποίος ειχε σταλθεί από την ουκρανική κυβέρνηση για να καταστείλει διαδηλώσεις και για να εξουδετερώσει τους αρχηγούς των ρωσόφωνων. 
   Μάλιστα ο Αμερικανός παραστρατιωτικός ακούγεται στο τέλος του βίντεο να λέει "Ι am a US citizen" !
   Σε άλλο βίντεο φαίνεται η άφιξη άλλων μισθοφόρων στο Ντονέτσκ οι οποίοι, αφού κατεβαίνουν από το λεωφορείο αρνούνται να μιλήσουν σε οποιονδήποτε, και απομακρύνονται από το πλήθος για να μην ακουστούν οι μεταξύ τους ομιλίες.
   Δεν απάντησαν σε καμμιά ερώτηση και ήταν ντυμένοι με στρατιωτικές στολές.
   Ο επικεφαλής τους είπε ότι πρόκειται για στρατολογημένους από το γραφείο του Kirovograd, όμως όταν ζητήθηκε από έναν εκ των στρατιωτών να δέιξει ταυτότητα, δεν απάντησε και έφυγε. 
   To ρωσικό ΥΠΕΞ ανακοίνωσε πριν λίγο ότι "Από σήμερα 150 Αμερικανοί εξοπλισμένοι από την Greystone Ltd., θυγατρική της Blackwater, επιχειρούν στην νοτιοανατολική Ουκρανία μεταμφιεσμένοι ως ουκρανοί στρατιώτες. Οι οργανωτές και οι συμμετέχοντες σε αυτήν την ωμή πρόκληση αναλαμβάνουν την ευθύνη για την δημιουργία τεράστιων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ελευθεριών αθώων πολιτών στο ουκρανικό κράτος. Θα αντιμετωπιστούν αναλόγως των πράξεων τους"
   Η Ρωσία είχε προειδοποιήσει και στην περίπτωση της Κριμαίας ότι "Αν συλληφθούν ένοπλοι μισθοφόροι ξένου κράτος δεν καλύπτονται από τις συνθήκες μεταχείρισης αιχμαλώτων" αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ια νεπι τόπου εκτέλεσή τους.
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.