Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τυφώναι, Ανεμοστρόβιλοι, Πλημύραι υπερβολικαί, Χιόνια υπερβολικά και ανεπίκαιρα (Θυμηθήτε τα Χιόνια και το Νερό, τα οποία προ μηνός βούλιαξαν τον ... Δυτικό Κόσμο) ! Τι ακόμη απέμεινεν εις τον ... σατανάν-πάναν-τυφώναν, ίνα εμποδίση την ... ΚΑΘΟΔΟΝ του ΔΙΟΣ προς βοήθειαν των επί Γης Ελλήνων και της Ανθρωπότητος ; ... Μα, οι ... Σεισμοί ... υπερβολικού μεγέθους ... (Και ποίος ήτο ο ... χειρώτερος εχθρός του Διός διαρκούσης της προηγουμένης ελεύσεώς του επί της Γης, ως παραδίδει εις ημάς και ο Πλούταρχος ; ... Μα, ο ...Τυφών ! ...)

Βίντεο και εικόνες καταστροφής από το πέρασμα των ανεμοστρόβιλων στις ΗΠΑ
  

   Τον θάνατο τουλάχιστον εννιά ανθρώπων προκάλεσαν οι ανεμοστρόβιλοι που έπληξαν τις τελευταίες ώρες τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το «Associated Press», στο Αρκάνσας αναφέρθηκαν οκτώ νεκροί και στην Οκλαχόμα ένας, ενώ τα σωστικά συνεργεία αναζητούν μέσα στο σκοτάδι επιζώντες.
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν στην πόλη Βιλόρια της πολιτείας του Αρκάνσας  και οι διασώστες συνεχίζουν να ερευνούν στα ερείπια αναζητώντας θύματα. Οι τοπικές αρχές κάνουν λόγο για μεγάλο αριθμό τραυματιών.
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από ανεμοστρόβιλο στην πόλη Μέιφλάουερ, 35 χιλιόμετρα βόρειο-δυτικά του Λιτλ Ροκ, όπου έχουν καταστραφεί περί τα 45 σπίτια, έχουν ξεριζωθεί δένδρα και έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση, καθιστώντας δύσκολο το έργο των διασωστών.
Θύματα υπάρχουν και στην Κομητεία Πουλάσκι του Αρκάνσας.
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από ανεμοστρόβιλο στην πόλη Κουαπάου της Οκλαχόμα, όπου διεξάγεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.