Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Ρε ... κωλο-σφούγγια του κισ ! Χάϊντε γαμηθήτε ! Που έχετε και γνώμη για το τι γίνεται εν Ελλάδι ! Χάϊντε ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ, επειδή η ... Ποντιακή ΘΑ ΤΣΟΥΞΗ τα ... εβραϊκά κωλομέρια ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Ανακοίνωση του κισ κατά 
Τ. Μπαλτάκου για την συνομιλία 
με Η. Κασιδιάρη
   Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την θλίψη του για τις επαφές που έχει ο πρώην πλέον γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και στενός φίλος και συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος εξέδωσε το κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο (κισ) Ελλάδος. 
   Στην ανακοίνωσή του το κισ εκφράζει την πάγια θέση του και καλεί "τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μορφώματα του Ναζισμού στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του Συντάγματος και του κράτους Δικαίου".
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής : 
   «Σχετικά με τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την βαθιά του θλίψη για το γεγονός ότι πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος είχε διαβουλεύσεις με ένα δεδηλωμένο αντι-σημίτη και αρνητή του ολοκαυτώματος.
   Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας και καλούμε τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μορφώματα του Ναζισμού στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του Συντάγματος και του κράτους Δικαίου. 
  Η Ελλάδα και η Ευρώπη, 70 χρόνια μετά την αποκάλυψη της Χιτλερικής βαρβαρότητας, οφείλουν να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Ναζισμού και τους εκφραστές του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού για την προστασία της δημοκρατίας και του πολιτισμού μας.  
   Αθήνα, 4 Απριλίου 2014 
   κεντρικό ισραηλιτικό συμβούλιο Ελλάδος»
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.