Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ώ Ανδρέα Αθηναίε ! Δεν προδίδει, απλώς "ανοίγει φύλλο για πίτα" ... 12

"Αδελφοποίηση" υπουργικών συμβουλίων Ελλάδας και Ισραήλ κατόπιν ενθάρρυνσης του Μ.Ομπάμα...
    Ελλάδα και Ισραήλ, "αδελφοποιούν" τα υπουργικά τους συμβούλια συμφώνησαν σήμερα ο Γ.Παπανδρέου και Benjamin Netanyahu σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, μετά από πρωτοβουλία του Γ.Παπανδρέου και στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα της διαδικασίας ενίσχυσης των διμερών σχέσεων που είχαν ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι και οι οποίες ενισχύονται και ενθαρρύνονται από τις ΗΠΑ κα προσωπικά από τον πρόεδρο Μ.Ομπάμα.
    To κοινό υπουργικό συμβούλιο θα βρίσκεται υπό την ηγεσία των δύο πρωθυπουργών θα συμμετέχουν υπουργοί και από τις δύο πλευρές και σκοπός θα είναι η εμβάθυνση της συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ σε συγκεκριμένους τομείς.
Τώρα, πως μπορεί να λειτουργήσει αυτό, θα σας γελάσουμε...
   Η πρώτη σύνοδος αυτού του νέου διακρατικού οργάνου προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί εντός του επομένου διμήνου και η προετοιμασία του ανατέθηκε από τους δύο πρωθυπουργούς στους υπουργούς Εξωτερικών των δύο χωρών, Δημήτρη Δρούτσα και Avigdor Lieberman ο οποίος από σήμερα βρίσκεται στην Αθήνα.

  Ο Lieberman θα συναντηθεί και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνα,ς Ευάγγελο Βενιζέλο με αντικείμενο την αμυντική συνεργασία των δύο χωρών τόσο σε επίπεδο κοινών ασκήσεων, όσο και σε επίπεδο αμυντικής βιομηχανίας.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σημείωσις αρχαίου : Και ότε θα υποθέσουν, ότι ετελείωσαν μετά της ... υποδουλώσεως της Ελλάδος εις τον εχθρόν της, το σκουπιδο-ισραήλ, τότε θα λάβουν την ... Ποντιακήν ...

2 σχόλια:

  1. :-) :-) :-)

    Όπως ακριβως είχε πει κάποιος... "Τότε ακριβως έχει μεγαλύτερη γλύκα, όταν κερδίζεις απο μισητο αντίπαλο άδικο πέναλτυ στις καθυστερήσεις!" :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνον που εις την περίπτωσιν ημών το ... πέναλτυ ουδόλως άδικον εστί ...
    Καθυστερημένον, ναι ...
    Επ' αγαθώ σκοπώ, όμως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.