Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η σιωνιστική αποστολή του Αντώνη Σαμαρά ! 1


4 Votes

του Δημήτρη Καζάκη
   Τι δουλειά έχει ο Σαμαράς στις ΗΠΑ ; Απλή εθιμοτυπική επίσκεψη αρχηγού κράτους στην υπερδύναμη ; Ή κάτι πολύ περισσότερο και πολύ χειρότερο ;  Ήδη ο φερόμενος ως Έλλην πρωθυπουργός κλείνει σχεδόν εβδομάδα παραμονής στις ΗΠΑ με συναντήσεις και επαφές που δίνουν την ταυτότητα και τον λόγο της επίσκεψής του. Ο Σαμαράς γνωρίζει ότι τα ψωμιά του στην Ελλάδα είναι λίγα. Το κόμμα του, όχι η ΝΔ, αλλά αυτό που έχει δημιουργηθεί από τους δυο εταίρους της συγκυβέρνησης μαζί με την ομάδα Βενιζέλου, πνέει τα λοίσθια.
   Δεν είναι μόνο η κοινωνική οργή που σαν τσουνάμι απειλεί να σαρώσει το καθεστώς και τους εντολοδόχους των δανειστών. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι πλέον η ανάγκη επιστροφής σε εθνικό νόμισμα και μονομερούς διαγραφής του χρέους έχει κατακτήσει την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, χωρίς η συμμορία του ευρώ να είναι σε θέση να κάνει το οτιδήποτε. Γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι αδύνατο να συνεχιστεί αυτή η πορεία καταστροφής της χώρας και ξεπουλήματος σε συνθήκες τυπικών ελευθεριών. Γνωρίζει πολύ καλά ότι όσο υπάρχει έστω και η τυπική ελευθερία του λόγου, η τυπική ελευθερία της οργάνωσης, της συνάθροισης και της κινητοποίησης, δεν μπορεί να αναχαιτιστεί η μετατροπή της ογκούμενης κοινωνικής οργής σε παλλαϊκό ρεύμα ανατροπής του καθεστώτος.

 Ποινικοποίηση της πολιτικής ζύμωσης
   Κι έτσι η κυβέρνησή του έστησε την παράσταση σύλληψης της ΧΑ, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί για άλλοθι ποινικοποίησης της ελεύθερης πολιτικής ζύμωσης, ταυτίζοντας την εγκληματική δράση των νεοναζί με την «ακραία αντιπολίτευση» που ζητά την έξοδο από το ευρώ, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Μας το είπε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς
   Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον στο Peterson Institute for International Economics σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Αντώνης Σαμαράς είπε χαρακτηριστικά : «Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακή».
   Ωστόσο, λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια απάντησης σε ερώτηση που του τέθηκε από το κοινό έστρεψε τα βέλη του προς την «ακραία αντιπολίτευση» (extreme opposition, όπως είπε) που μιλάει για έξοδο από τo NATO, το ευρώ και την ΕΕ, «κάτι που θα ήταν πολύ επιζήμιο για τη μεγάλη υπόθεση». 
   Ο κ. Σαμαράς δεν φημίζεται για την πολιτική του συγκρότηση, ούτε για την ευφράδεια σκέψης, οπότε ανάμεσα στους ομογάλακτούς του, στους οικείους του, ομολόγησε αυτό που έχει στο μυαλό του εξαρχής. Βέβαια, άλλο τι έχει στο μυαλό του και άλλο αν μπορεί να την σκαπουλάρει με κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Σαμαράς βρίσκεται στις ΗΠΑ για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να βρει στηρίγματα για τον ίδιο και για τα σχέδια φασιστικής εκτροπής που έχει στο μυαλό του.
   Έτσι, για πρώτη φορά – αν δεν κάνω λάθος – Έλλην εν ενεργεία πρωθυπουργός βρέθηκε στην ισχυρότερη σιωνιστική οργάνωση του κόσμου, την American Jewish Committee (Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή) όπου μίλησε προσκαλεσμένος από τον διευθύνοντα της οργάνωσης, τον Ντέιβιντ Χάρις.
   Ο κύριος αυτός που στους προοδευτικούς κύκλους των ΗΠΑ χαρακτηρίζεται ως mad dog (λυσσασμένο σκυλί) όχι μόνο για τις ακραίες σιωνιστικές απόψεις του, αλλά και για τις εξτρεμιστικές υπερσυντηρητικές του θέσεις, προσφωνώντας είπε ότι τον κ. Σαμαρά τον γνωρίζει πάνω από 25 χρόνια και τόνισε τον ρόλο κλειδί που έπαιξε στην αναβάθμιση των σχέσεων Ελλάδας-ισραήλ. Νομίζω καλύτερη σύσταση για τις μακρόχρονες σχέσεις του Σαμαρά με τους πιο σκοτεινούς κύκλους του σιωνισμού δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

   Δημοσιεύτηκε στο Χωνί, 6/10/2013
   Αιέν Αριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.