Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Ρέ, σκυλο-καραπουτανο-εβραίας γέννημα ! Οι ... αυτοκτονίες και οι λιμοκτονίες των Ελλήνων ... κολακεύουν εσέ ; ... Ασφαλώς και κολακεύουν εσέ ! Διότι αποτελείς ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίον, ήτοι ΕΧΘΡΟΝ του Λαού των Ελλήνων ! Και ως τοιούτος ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ ! (Όσο για τους αδελφούς σου λαθρομετανάστες, υφίσταται λύσις : Στείλε τούτους εις την Αληθήν πατρίδαν εσού, ήτοι το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ ...) ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ !

Γ. Καμίνης : «Οι μετανάστες λιμοκτονούν»

    O δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης μιλώντας στην
"Κοινωνία Ώρα MEGA" ανέφερε πως «δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και κάλεσε τους Αθηναίους να τον στηρίξουν».    
   Επιπλέον τόνισε τα εξής : «Παραλάβαμε ένα δήμο με διάφορα προβλήματα. Δεν είμαι αυτός που θα πω ότι όλα σε αυτή την πόλη είναι τέλεια. Έχουμε ελλείψεις και στον καθαρισμό και παντού. Την κρατάμε την πόλη στο μέτρο του δυνατού καθαρή».
   Και αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν, λέγοντας: «Υπάρχουν πάρα πολλοί άστεγοι, μετανάστες λιμοκτονούν είναι φυσικό να παρουσιάζεται μία εικόνα που δεν μας κολακεύει. Ο δήμος κάθε μέρα παλεύει». Αναφορά πάντως στους Έλληνες που λιμοκτονούν δεν έκανε ...
   «Να δούμε τη μετά το μνημόνιο εποχή», είπε ακόμη ο κ. Καμίνης τονίζοντας ότι «οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα θέλει να στηρίξει, είναι ευπρόσδεκτο, εγώ πάντως, παραμένω ανεξάρτητος».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.