Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ώστε, ο Λαός, τον οποίον διοικείς, ώ "εξημερωμένε πίθηκα των Ταρτάρων", θεωρεί εσέ ... ΑΤΙΜΟΝ ! ... "Που να γνώριζε κιόλας, τι του ετοιμάζεις κρυφίως" ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Αναξιόπιστος και ανέντιμος ο ομπάμα
λέει το 53% των Αμερικανών
   Αναξιόπιστος και ανέντιμος είναι για το 53% των Αμερικανών ο Μπαράκ Ομπάμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση-«καταπέλτη» για τον ένοικο του Λευκού Οίκου, που δημοσιεύει το CNN.
   Τέσσερις στους δέκα πολίτες πιστεύουν ότι ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να ηγηθεί αποτελεσματικά της χώρας του.
   Το ποσοστό αυτό είναι χαμηλότερο κατά 12 μονάδες από τον περασμένο Ιούνιο, επισημαίνει η δημοσκόπηση, που διεξήχθη για λογαριασμό των CNN και ORC Ιnternational, η οποία δείχνει για πρώτη φορά ότι η πλειοψηφία  των Αμερικανών θεωρεί τον ένοικο του Λευκού Οίκου ανέντιμο και αναξιόπιστο.
   "Στην παρούσα δημοσκόπηση δόθηκε έμφαση στα ποσοστά αξιοπιστίας και εντιμότητας του Αμερικανού προέδρου και φάνηκε ότι η κόντρα στις ΗΠΑ για τα τεχνολογικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα του Obamacare και απειλούν να τινάξουν στον αέρα το φιλόδοξο πρόγραμμα του προέδρου για τη μεταρρύθμιση στην υγεία, είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο στο κύρος του, επισκιάζοντας μάλιστα και την ικανότητά του να ηγηθεί της χώρας. Τα προβλήματα για το Obamacare ευθύνονται για τη... βουτιά της δημοτικότητάς του» υπογραμμίζει το CNN.
   Το αμερικανικό δίκτυο κάνει μια αναφορά στην περίπτωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος ακόμα και μετά την αποκάλυψη της "ανάρμοστη σχέσης" του με την πρώην μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο,  Μόνικα Λεβίνσκι, παρέμεινε λαοφιλής στην πατρίδα του. 
   Σύμφωνα, επίσης, με την ίδια δημοσκόπηση, το 56% των Αμερικανών δηλώνουν ότι ο Ομπάμα δεν τους εμπνεύει και το ίδιο ποσοστό υποστηρίζει ότι δεν μπορούν να τον εμπιστευτούν. Επιπλέον, το 53% δεν τον θεωρεί έναν ισχυρό και αποφαστιστικό ηγέτη.
   Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου, σε δείγμα 843 ενήλικων Αμερικανών, δημοσιεύεται την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος "οργώνει" τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ για να συγκεντρώσει χρήματα για το ταμείο του Δημοκρατικού Κόμματος.
   Με την περιοδεία του, που θα διαρκέσει τρεις ημέρες, θέλει να αποδείξει στους Δημοκρατικούς ότι είναι χρήσιμος στο κόμμα του, υποστηρίζει η Washington Post. 
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.