Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Οι ... οργισμένοι ... τηλεθεαταί δεν ήσαν, κυρίως, ... ισλαμισταί μετανάσται, αλλά ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι ... Οι οποίοι ... κυβερνούν την Νορβηγίαν από ... καιρού, αλλά και ...απεχθάνωνται τον ... Ιησούν και τον Σταυρόν, ήτοι το Σύμβολον του Φόνου του Ιησού υπό των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων ! ...

Η Siv Kristin Sællmann, υποχρεώθηκε να μην εκφωνεί ειδήσεις φορώντας το χριστιανικό σύμβολο έπειτα από διαμαρτυρίες οργισμένων τηλεθεατών

   Ενα πρωτοφανές περιστατικό που παραπέμπει σε άλλες εποχές σημειώθηκε στη Νορβηγία.
Η Siv Kristin Sællmann, παρουσιάστρια του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού NRK στη νότια  Νορβηγία, τον προηγούμενο μήνα παρουσιάστηκε αρκετές φορές live φορώντας ένα σταυρό διακοσμημένο με μαύρα διαμάντια.
   Οι εμφανίσεις της αυτές ενόχλησαν κάποιους από τους τηλεθεατές του σταθμού οι οποίοι εξοργισμένοι τηλεφώνησαν στον επικεφαλής του σταθμού Anders Sårheim ζητώντας του να απαγορεύσει στην παρουσιάστρια να φορά το σταυρό ενώ λέει τις ειδήσεις.
   Μετά τις διαμαρτυρίες, ο επικεφαλής του σταθμού έδωσε εντολή στην Siv Kristin Sællmann να μην ξαναφορέσει τον σταυρό κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των ειδήσεων.
   «Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω μπορούν να τηλεφωνούν και να λένε στο αφεντικό μου τι μπορώ και τι δεν μπορώ να φοράω», είπε η ίδια η Sællmann.
   Η δημοσιογράφος  υποστηρίζει ότι ο σταυρός ήταν δώρο που της αγόρασε ο σύζυγός της σε ένα ταξίδι στο Ντουμπάι, περισσότερο σαν κόσμημα. «Δεν φορούσα τον σταυρόεπειδή ήθελα να προκαλέσω», δικαιολογήθηκε η Siv Kristin Sællmann. «Είμαι χριστιανή, όμως τώρα βλέπω τον σταυρό παντού. Είναι μόδα. Δεν είναι ότι μόνο χριστιανοί φοράνε αυτό το σύμβολο... Δεν περίμενα ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις...»
    Διόρθωση : Εκ παραδρομής στο αρχικό κείμενο αναφερόταν ότι η δημοσιογράφος Siv Kristin Sællmann απολύθηκε από το κρατικό κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.