Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Όπως και ... πολλοί άλλοι Φυλακισμένοι ! Ν' αφήσετε, λοιπόν, ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ! Θα δούμε, εάν σε δυό χρόνια θα είναι έξω και οι δύο και θα ξεκοκκαλίζουν τα δίσ που έκλεψε ο λεγάμενος ! ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Βίκυ Σταμάτη : Έχει αυτοκτονικές τάσεις    και βαριά κατάθλιψη
   Με βαριά φαρμακευτική αγωγή προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί την κατάθλιψη από την οποία πάσχει η Βίκυ Σταμάτη. Της χορηγείται βαριά αγωγή και είναι σε καταστολή ώστε να μην επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό της.
   Όπως αναφέρει η Espresso, η Βίκυ Σταμάτη, που εισήχθη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο με απώλεια συνείδησης, δεν παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Κούγια, οι γιατροί λένε πως πάσχει από βαριά καταθλιπτική συνδρομή με αυτοκτονικές τάσεις και πως η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
   Εργαζόμενοι του νοσοκομείου λένε ότι της απαγορεύεται ακόμα και το επισκεπτήριο. Ιδιαίτερα ανησυχητική και σοβαρή χαρακτηρίζει την κατάσταση της υγείας της Βίκυς Σταμάτης, η οποία εδώ κι ένα μήνα νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Δαφνί, αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.
   Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που επικαλείται πηγές του νοσοκομείου, η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου παίρνει μεν βαριά φαρμακευτική αγωγή, αλλά έχει τη δυνατότητα να σηκωθεί από το κρεβάτι και να βγει μια βόλτα στο κήπο, συνοδευόμενη από νοσηλευτή ή συγγενή. Παρά ταύτα, οι αστυνομικοί δεν της επιτρέπουν να βγει μόνη της ούτε έξω από το δωμάτιό της.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.