Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Βρέ, τον πούστη τον σκυλο-πα.θο.κ.ο, τον εβραίο της κεφαλλονιάς ! Από τότε που εισήγαγεν ημάς εις το τούνελ, περί το έτος 1985, δεινοπαθεί ο Λαός, αλλά ... φως δεν βλέπει ! Και είχεν το θράσος ο σκατο-εβραίος ο αρσένης, να είπη, περί το 1987, ότι αρχίζει και βλέπει ... φως, υπονοών το τέλος της λιτότητος ... 1985-2010=25 έτη ... λιτότητος, άνευ ουδενός αποτελέσματος ... !!! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Το 2021 θα απελευθερωθούμε από τα δεσμά του Μνημονίου! - Τσαμπουκάς ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας

   Τελικά η Ελλάδα το 2021 θα έχει διπλή γιορτή: Από την μια τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και από την άλλη την απελευθέρωση από τα δεσμά του Μνημονίου! Τότε η Ελλάδα θα έχει ξεπληρώσει και την τελευταία δόση από το επαχθές δάνειο που μας δένει στην τρόϊκα! Από τις 8.30 χθες το βράδυ οι ηγέτες της ευρωζώνης ξεκίνησαν να συζητούν για τη υιοθέτηση του συμφώνου ανταγωνιστικότητας και τη διευκόλυνση χωρών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα χρέους. Στις 09.40 ο πρόεδρος του Eυρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Χέρμαν Βαν Ρομπέι, έγραψε στο Τwitter «συμφωνία επί της αρχής για το ευρώ – πακέτο, αλλά ακόμη συζητάμε τα υπόλοιπα στοιχεία του πακέτου».
   Η Ιρλανδία και ο νέος πρωθυπουργός της χώρας κράτησαν την ιρλανδική σημαία ψηλά: Δεν δέχτηκαν καμία επιπλέον διευκόλυνση, δεν έδωσαν αυτά που ζητούσαν οι Γερμανοί ! Ο νέος πρωθυπουργός της χώρας κ. Έντα Κένι, μπήκε στη συνεδρίαση ως "ταύρος σε υαλοπωλείο".
  Και βεβαίως ίσως είναι περιττό να αναφερθεί ότι η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής σηματοδοτεί την έναρξη μιας πολυετούς περιόδου τουλάχιστον 10 ετών σκληρής λιτότητας.

   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
   Αρχαίος : Ώστε, "κερδίσαμε μισό εξοπλιστικό πρόγραμμα", ως γράφετε εις ετέραν ανάρτησιν υμών ...
   Τρικυμία εν κρανίω ; ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.