Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

(Τα απόρρητα τηλεγραφήματα της Wikileaks για την Ελλάδα 1 :) Είχεν εκπαιδευθεί υπό του ... θείου του, ο οποίος Προδότης ών επέτυχεν, όπως αποθάνη εντός Ελλάδος και δια ... φυσικού θανάτου ...

   Αποκαλυπτικά τηλεγραφήματα της Wikileaks, που αφορούν την Ελλάδα φέρνει στο φως η εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής». Τα συγκεκριμένα απόρρητα έγγραφα αναφέρονται σε πολιτικά πρόσωπα της χώρας ενώ δείχνουν το παρασκήνιο που προηγήθηκε για κρίσιμα εθνικά θέματα.
«Βούδας» ο Καραμανλής
    «Βούδας» είναι ο χαρακτηρισμός που επεφύλαξαν αμερικανοί διπλωμάτες για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.     
   «Σπάνια αποκαλύπτει τις σκέψεις του» αναφέρει ο διπλωμάτης Ντάνιελ Σπέκχαρντ σε εμπιστευτικό τηλεγράφημα, μετά την συνάντησή του με τον τότε πρωθυπουργό στις 4 Ιανουαρίου 2008, κατά την οποία ο κ. Καραμανλής ήταν «άνετος και εξέφραζε με κάθε ευκαιρία τον σεβασμό και την συμπάθειά του προς τις ΗΠΑ».
    Κατά την συνάντηση, ο πρώην πρωθυπουργός έπαιζε με ένα κομπολόι, ενώ αποχαιρετώντας τον αμερικανό διπλωμάτη του συνέστησε «να μην έχει πολλά πάρε δώσε με πολιτικούς δημοσιογράφους και επιφανείς επιχειρηματίες, γιατί θα γίνει στόχος βαλκανικού κουτσομπολιού».
   newscode.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.