Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Τούτο προκρίνει το σκουπιδο-ισραήλ ; ...

 

Ο κορυφαίος στρατιωτικός αναλυτής Dr. Sami Al-Faraj στο KUWAIT TIMES: «Η επόμενη σύγκρουση θα είναι μεταξύ του Ιράν και των αραβικών κρατών του Κόλπου»


   Ο κορυφαίος στρατιωτικός αναλυτής του Κουβέιτ προβλέπει πως η επόμενη σύγκρουση θα είναι μεταξύ του Ιράν και των αραβικών κρατών του Κόλπου, ενώ προσθέτει πως το Ισραήλ γνωρίζει πολύ καλά πως ο στρατιωτικός εξοπλισμός που προμηθεύονται οι αραβικές χώρες από τις ΗΠΑ είναι πιθανότερο να χρησιμοποιηθεί εναντίον της Τεχεράνης από το Ισραήλ.
   Ο Dr. Sami Al-Faraj, αναφέρει πως όλες οι αγορές πολεμικού υλικού που έκαναν τα αραβικά κράτη από τις ΗΠΑ τη τελευταία δεκαετία και ανέρχονται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια έγιναν μετά την έγκριση του Ισραήλ.
   Παράλληλα θεωρεί πως η τρέχουσα πολιτική αναταραχή στο Ιράν παραπέμπει ουσιαστικά αφενός σε μια σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και του Αραβικού Κόσμου και αφετέρου σε μια σύγκρουση με το Ιράν.

   Ολοκληρώνοντας τόνισε πως ναι μεν στη παρούσα φάση δεν υπάρχουν ουσιαστικές αποδείξεις όσον αφορά το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, αλλά στη περίπτωση που οι πληροφορίες τελικώς επιβεβαιωθούν θα είναι ήδη πολύ αργά για όλους μας.
   Geopolitics & Daily News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.