Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ώστε, ... κερδίσαμε ... Τι ακριβώς, άρα γε ; ... Παλούκια έως και του έτους 2023 ! Και εργασία εις τας πολεμικάς βιομηχανίας των ... βαρβάρων ! Έξυπνον ! ... σατανικώς έξυπνον ...

Γεγονός: Επιμήκυνση για 7,5 χρόνια και μείωση επιτοκίου 1% - Κερδίσαμε μισό εξοπλιστικό πρόγραμμα !

   Η Ελλάδα εξασφάλισε από την έκτακτη σύνοδο της Ε.Ε. την επιμήκυνση αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ, στα 7,5 χρόνια (συνολικά 10 χρόνια αν περιλάβουμε και τα 2,5 που ίσχυαν αρχικά) όπως αναμενόταν, αλλά το ιδιαίτερα θετικό είναι ότι επιτεύχθηκε και μείωση του επιτοκίου για ολόκληρο το δάνειο κατά 1%. Δηλαδή κέρδισε ... μισό εξοπλιστικό πρόγραμμα αφού θα εξοικονομήσουμε από την μείωση του επιτοκίου 6 δισ. ευρώ σε έα σύνολο εξοπλιστικού 13 δισ. ευρώ! 
   Είναι μία εξέλιξη που πέρα από τα γενικά θετικά αποτελέσματα που θα έχει θα επιτρέψει επιτέλους να εγκριθεί το εξοπλιστικό πρόγραμμα σύντομα και να ξεκινήσουν έστω αυτές οι περιορισμένες αμυντικές επενδύσεις με πρώτα στην σειρά τα προγράμματα των φρεγατών FREMM, του ΤΟΜΑ BMP-3HEL και του νέου μαχητικού αεροσκάφους.
   Οι όροι για τη θετική αυτή εξέλιξη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. 
   Αντίθετα, η Ιρλανδία δεν δέχθηκε καμία διευκόλυνση, προκειμένου να μην αποδεχθεί την ενιαία φορολογία για τις επιχειρήσεις που προωθείται στις χώρες τις Ευρωζώνης.
   (Περισσώτερα εις το κείμενον της Πηγής)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr      
   Αρχαίος : Υμείς του defencenet, μάλλον θα αργήσετε, να βγάλετε τας παρωπίδας ...
   Έχετε και συμφέροντα, βεβαίως ... 
   Ά, θα είσθε και ... ρεαλισταί ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.