Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Ούτε ... Παραγραφή υφίσταται εκεί, αλλά ούτε και ... χώρα καταραμένη ... (Νick Tsant-Papandreou) ...

 


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
 prevejohn@yahoo.gr
   Διαβάζοντας την είδηση ότι "ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Ζακ Σιράκ θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Ιούνιο του 2011 για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και κατάχρηση εξουσίας" ... καταλαβαίνει κανείς γιατί η χώρα μας έφτασε στα χάλια που βιώνουμε σήμερα!
   Ναι φίλες/οι δεν είναι ψέματα!... ο επί 12 χρόνια πρόεδρος της Γαλλίας, 77 ετών σήμερα, θα δικαστεί για ένα πταισματάκι! δηλ. 21 διορισμούς κομματικών του φίλων στο Δήμο του Παρισιού !
   Είπα πταισματάκι και εννοώ για τα Ελληνικά δεδομένα γιατί... όλοι ξέρουμε τις αθρόες και αδιαφανείς ρουσφετολογικές προσλήψεις που έκαναν και κάνουν τα κόμματα, οι βουλευτές, οι σύμβουλοι και οι κομματάρχες τους!
   Φυσικά φαίνεται καθαρά ότι στην Γαλλία λειτουργούν και εφαρμόζονται οι νόμοι εξ ίσου για όλους, ενώ εδώ οι “απαράδεκτοι” πολιτικάντηδες μας, έφτιαξαν νόμους με “πορτοπαράθυρα” αλλά ενίοτε και “κατάπτυστους” όπως αυτός της “παραγραφής” για να προστατεύονται, για την ασυδοσία και την λαμογιά που έχουν επιδείξει πολλοί εξ αυτών!
   Όμως θα επισημάνω ότι πέρα από τους πολιτικούς υπάρχουν ακόμα δύο θεσμοί οι οποίοι είναι σίγουρο ότι αν λειτουργούσαν σωστά και δεν έμπαινα στο γαϊτανάκι της διαπλοκής, δεν θα τους επέτρεπαν να κατακλέψουν αλλά και να καταστρέψουν την χώρα μας. Φυσικά εννοώ την δικαστική εξουσία και τα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχοεργολάβων !!!

2 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Το θέμα δεν είναι ότι δεν υπάρχει παραγραφή. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ...
Ανώνυμος είπε...
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ Η ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ, ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΕΣ .ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΧΑΡΤΟΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ, ΑΝΕΤΑ. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ, ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ, ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.