Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Και ... ιερεμίας και ... μόρλοκ ! Πόθεν εξήλθεν εις την επιφάνειαν του Πλανήτου, εκ της ... Μέσης Γης, το εβραιό-σκυλον τούτο ; ...

  Kόβοντας κεφάλια αμάχων στο Αφγανιστάν...

   Ένας Αμερικανός στρατιώτης μέλος "ομάδας θανάτου" του αμερικανικού Στρατού καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 ετών στην Τακόμα της Ουάσιγκτον, για τους φόνους τριών Αφγανών αμάχων στο Αφγανιστάν πριν από ένα χρόνο και μετά ... σκηνοθέτησε μάχη για να γίνει ήρωας! Ο Jeremy Morlock παραδέχτηκε ότι αφού σκότωσε τους τρεις αμάχους στη συνέχεια τοποθέτησε δίπλα τους αφγανικά όπλα προκειμένου να φανεί ότι βρισκόταν σε άμυνα.    Στη διάρκεια της δίκης ο 22χρονος στρατιώτης υποστήριξε ότι η σκηνοθεσία των δολοφονιών οργανώθηκε από τον αρχηγό της ομάδας και επίσης κατηγορούμενο, επιλοχία Calvin Gibbs και πως όλη η μονάδα γνώριζε γι αυτές τις κινήσεις.
   Οι φόνοι είχαν πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάιο του 2010 στην επαρχία Κανταχάρ και οι φωτογραφίες που έδειχναν στρατιώτες να κρατούν κομμένα κεφάλια στα χέρια τους και να τα επιδεικνύουν ως τρόπαια, έκαναν τον γύρο του κόσμου προκαλώντας τη διεθνή κατακραυγή.
   Σε ερώτηση του δικαστή Kwasi Hawks σχετικά με τις προθέσεις του, απάντησε κυνικά ότι «το πλάνο ήταν να σκοτώνω ανθρώπους».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

2 σχόλια:

  1. Καλα, δεν ...εκδημοκρατίστηκε ακόμη το Αφγανισταν;

    (Ώστε να ξεκουμπιστουν οι προστάτες των δικαιωμάτων της ...παπαρούνας; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκ της οποίας ... Τακόμα κάτοικος τις Αναγνώστης εστί του ιστολογίου εμού ...
    Το όνομα της οποίας Τακόμα τόσον πολύ ομοιάζει προς εκείνο της Πόλεως της ... Χιλής ... Τεμούκο της Αραουκανίας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.