Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Σκουπιδο-μασωνο-εβραϊκή και ... δικαιοσύνη του κώλ... η εν Ελλάδι υφισταμένη ... δικαιοσύνη ...

Είναι ντροπή


    Όταν η γυναίκα του Νιάρχου βρέθηκε νεκρή, κανείς δεν κατηγόρησε τον ίδιο. Παρά τα στοιχεία που υπήρχαν και τα κίνητρα που είχε αυτός. Έδωσαν προαγωγή σε δικαστικούς, για να μετατεθούν κι έτσι να μην ασχοληθούν με την υπόθεση. Ο θάνατος αποδόθηκε σε αυτοκτονία. Να ‘ναι καλά αστυνομία και δικαιοσύνη. 
   Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι η συμμετοχή στη χούντα ήταν στιγμιαίο αδίκημα! Έτσι δεν δικάστηκε κανείς! Και οι πρωταίτιοι δικάστηκαν, όταν τους μήνυσε ο Α.Λυκουρέζος για εσχάτη προδοσία. Το ελληνικό κράτος του και θεού και εθνάρχη επονομαζόμενου Κ.Καραμανλή, δεν έκανε τίποτα. 
   Θυμάστε το Μιχάλη Στέφα; Eίχε εμπλακεί στο «τροχαίο δυστύχημα» του Α.Παναγούλη. Λάδι την έβγαλε κι ο Στέφας !  
   Το δυστύχημα (έκρηξη) στις εγκαταστάσεις της ΠΕΤΡΟΛΑ το 1992 με 15 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, έγινε γιατί ο Λάτσης αγνοούσε τις συνεχείς παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας. Αν αναρωτιέστε πως λειτουργούσαν οι εγκαταστάσεις, παρά τις παρατηρήσεις της Πυροσβεστικής, ρωτήστε αυτούς που τότε βρίσκονταν στα πράγματα. Πολιτικούς και δημοτικούς άρχοντες.  
   Το ΣτΕ ενώ ασχολείται 9 χρόνια με την υπόθεση του μεγαλύτερου αυθαίρετου, του MALL στο Μαρούσι που ανήκει στο γιό του Λάτση, πηγαίνει ακόμα την εκδίκαση της υπόθεσης από αναβολή σε αναβολή. Προφανώς, επειδή η μόνη νομότυπη απόφαση που μπορεί να πάρει είναι αυτή της κατεδάφισης του αυθαίρετου.  Αυθαίρετο που χτίστηκε με την κάλυψη (στις εξόφθαλμες παρανομίες) των Κ. Λαλιώτη, Β. Παπανδρέου, Ε. Βενιζέλου, Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή.  Επίτιμα μέλη όλοι τους της "αυλής" (διάβαζε εσμό) του Λάτση.
    Η Ματούλα Κανελλοπούλου κι ο Ιάκωβος Κουμής έπεσαν νεκροί στην 6η πορεία του Πολυτεχνείου, χτυπημένοι από την αστυνομία. Ποτέ δεν απαγγέλθηκε κατηγορία σε κανέναν για το θάνατο των δύο νέων παιδιών. 

   Ο 15χρονος Μιχάλης Καλτεζάς έπεσε νεκρός από σφαίρα του αστυνομικού Α. Μελίστα, ο οποίος αθωώθηκε γιατί, έκρινε το δικαστήριο, βρισκόταν σε άμυνα. Το γεγονός ότι ο Καλτεζάς είχε δεχθεί τη σφαίρα στην πλάτη, ήταν μια ασήμαντη λεπτομέρεια για το δικαστήριο. Αφού (το δικαστήριο) δέχθηκε ότι ο αστυνομικός βρισκόταν σε άμυνα, αυτό σημαίνει ότι ο Καλτεζάς έκανε επίθεση με την πλάτη!
    Ο τρόπος που έγινε η δίκη των μελών της 17 Νοέμβρη, παραπέμπει σε χειρότερο από προτεκτοράτο-μπανανία. Των Αμερικανών. 

   Οι υποκλοπές, οι απαγωγές των Πακιστανών, η ληστεία των ταμείων με τα ομόλογα και οι προμήθειες που (κατά τον Γ.Ζορμπά) πήγαν σε συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα, όλες αυτές οι υποθέσεις δεν κατέληξαν πουθενά! Τις είχε αναλάβει (κι αυτές) η ελληνική δικαιοσύνη.
    Η Ε.Τσέκου παραμένει στη φυλακή γιατί ο ανακριτής Δ.Οικονόμου έκρινε ότι είναι επικίνδυνη για τέλεση νέων αδικημάτων. Ο ίδιος ανακριτής, έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι να απαγγείλει κατηγορία κατά του Ζαχόπουλου, για σεξουαλική εκμετάλλευση υφισταμένης του, εκμεταλλευόμενος τη σχέση εξουσίας που αντικειμενικά είχε προς αυτήν.
    Το γεγονός ότι ακόμα κυκλοφορούν ελεύθεροι οι Τσοχατζόπουλοι, οι Βουλγαράκηδες και οι Ρουσόπουλοι της πολιτικής ζωής, αποδεικνύει ότι είναι άξιος ο μισθός των δικαστικών.

    Είναι ντροπή να είσαι δικαστικός στην Ελλάδα. Πάντα ήταν
   swell-swell.blogspot.com/  
   Αρχαίος : Δυστυχώς ο κατάλογος των υποθέσεων εντροπής ως προς την ... δικαιοσύνην ... ατελεύτητος εστί ! Ο ως άνω τιθέμενος όλως αντιπροσωπευτικός εστί και ... μονομερής πολιτικώς (ο συντάκτης του κειμένου ίσως ... προοδευτικός εστί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.