Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η ιδιωτική πρωτοβουλία υπενθυμίζει το τι θα έπραττεν έν Α-ληθώς Ελληνικόν Κράτος !

Απ'ευθείας πτήσεις Κύπρου-Σάμου  !

Image   Η αεροπορική εταιρεία «Astra Airlines», θα ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου να εκτελεί απευθείας πτήσεις από την Κύπρο προς τη Σάμο. Το δρομολόγιο θα γίνεται από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και θα μεταφέρει Κύπριους τουρίστες.
   Σύμφωνα με τις αερολιμενινές αρχές της Σάμου, οι πτήσεις θα γίνονται μέχρι τις 26 Αυγούστου.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

   Αρχαίος : Κύπρος-Μύκονος, Κύπρος-Ρόδος, Κύπρος-Κέρκυρα, Κύπρος-Θήρα, Ιωάννινα-Κύπρος, Καβάλα-Κύπρος, Λάρισα-Κύπρος, Πάτρα-Κύπρος, Μύκονος-Κύπρος, Ρόδος-Κύπρος, Θήρα-Κύπρος, κλπ, κλπ, κλπ, κλπ. 
   Την έλλειψιν Ελληνικού Κράτους δύναται, ίνα αναπληρώση η ιδιωτική πρωτοβουλία : Π.χ. δίκτυον συνεργαζομένων γραφείων τουρισμού των Πόλεων Ορεστιάς, Αλεξανδρούπολις, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα και Δράμα, εάν ενώση τας δραστηριότητάς του εις έν Πρόγραμμα Τουρισμού "Από την Ελλάδα εις την Κύπρον", δύναται μετά βεβαιότητος, ίνα δημιουργήση εντός του λαού των 5 Νομών τάσιν προς επίσκεψιν της Κύπρου ! 
   Εις τούτο θα βοηθήσουν και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Κυπρίων των αντιστοίχων Νομών και οι τοπικοί τήλε οπτικοί σταθμοί.
   Ως προς τους ... κυβερνήτας "μας", ... προτιμούν την προώθησιν των τουριστών εις την ... φίλην των ζωο-μογγολο-εβραιο-τουρκίαν ...

2 σχόλια:

  1. Μην πας μακρια! Μόνο εντος της επικρατείας αν περιοριστούμε, κατα 50% είμαστε νησιωτικο κράτος. Αλλα το αρμόδιο υπουργείο ουδέποτε "έκοψε τον ...αφεδρώνα" των εφοπλιστων. Να τους πει, ναι μεν, θα πάρετε τις γραμμες-"φιλέτα" (Μύκονο, Κρήτη, κτλ), αλλα θα πάρετε και το Αγαθονήσι - κι αδιαφορω πλήρως αν θέλετε, ή δε θέλετε! Αλλοιως, σας αφαιρω την άδεια! Την οποία άδεια επίσης θα σας αφαιρέσω, αν τσακώνεστε μεταξυ σας για τα "φιλέτα", και παριστάνετε τους θυμωμένους Αχιλλεις, επειδη πήρε κι άλλος άδεια για την ίδια γραμμη.

    Είναι θέμα στην κυριολεξία ζωης και θανάτου για το έθνος, να κρατηθει αυτος ο κόσμος στις ιδιαίτερες πατρίδες του, τα νησια και τα νησάκια. Αλλα το κράτος μπάαααα... Περι άλλα τυρβάζει.

    Ούτε έκανε το κράτος τίποτε, να ενισχύσει τις συγκοινωνίες των νησιων μας με υδροπλάνα. Κάνει νάζια ο πλοιοκτήτης, επειδη δεν τον συμφέρει να πιάσει λιμάνι για τρεις επιβάτες; Ιδου η λύση: το υδροπλάνο!

    Όλως αντιθέτως, στον Βόλο κάποια συμφέροντα (αισχρων κομματόσκυλων, που δεν πήραν μίζες) κατάφεραν κι έκλεισαν την (πρωτοποριακη) γραμμη υδροπλάνου, που εγκατέστησε ιδιώτης.
    (Και μετα, περιμένουν τα κομματόσκυλα τύπου Γερουλάνου εισοδήματα απ' τον ...τουρισμο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μεθ' απάντων των υπ'εσού αναφερομένων !
    Πλην, όμως, ... Τραπεζούντα, Σαμψούντα και λοιποί λιμένες της Αρχαίας και παντοτεινής Ελλάδος θα επιφέρουν ... ιλίγγους εις τους μογγολο-εβραιο-τούρκους, εάν δρομολογηθούν πλοία μετά επιδοτουμένου εισιτηρίου, ως προς τους Έλληνας του Εύξεινου Πόντου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.