Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Βλακείες λέγουν οι βλάκαι ! Εσύ αποτελείς ανθέλληναν, Εχθρόν και Προδότην του Λαού της Ελλάδος και ουχί ... βλάκαν ! Συνεπώς είπες εσχάτως πολλές ανθελληνικές πουστιές και πουτανιές, όλες εκ των χωρών των ... βαρβάρων. Επειδή εντός Ελλάδος φοβήσαι, έ ... άτρομε ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !


Αυτοκριτική Πάγκαλου από την ... Βενετία : 'Έχω πει πολλές ... βλακείες εσχάτως"

   Αυτοκριτική για τις "βλακείες", όπως τις χαρακτήρισε, που έχει πει τον τελευταίο καιρό (σ.σ.: πόσο "τελευταίο";) έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλος: «Οι σώφρονες δεν πρέπει να μιλάνε γιατί κινδυνεύουν να πουν βλακείες. Κι εγώ τον τελευταίο καιρό έχω πει αρκετές και δεν χρειάζεται να προσθέσω κι άλλες…», δήλωσε χαρακτηριστικά το μεσημέρι της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στους δημοσιογράφους από την Βενετία, όπου παρέστη για να εγκαινιάσει το ελληνικό περίπτερο στην 54η Μπιενάλε της Βενετίας που φιλοξενείται στα Giardini della Biennale.
   Πάντως μια χαρά τα περνάει: την ώρα που το κέντρο της Αθήνας πάλι έχει αναστατωθεί από "Αγανατκισμένους"  (για δέκατη ημέρα η συγκέντρωsη και οι έμποροι της πλατείας Συντάγματος, μαζί με τα ξενοδοχεία κοντεύουν να ... αυτοκτονήσουν!) αυτός περνάει ... τέλεια στην Βενετία!
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.