Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Και ο ... διάβολος το αυτό λέγει, ... τσογλανο-μαλάκιον ...

Επιμένει ο Cameron για τη Λιβύη - "Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας" (!), λέει

   Η βρετανική πολιτική ηγεσία επιμένει για τη συνέχιση των επιχειρήσεων στη Λιβύη παρά το γεγονός πως η νόμιμη κυβέρνηση της χώρας αλλά και ένα μεγάλο μέρος του λιβυκού λαού υφίστανται συνεχείς αεροπορικές επιθέσεις οι οποίες κοστίζουν τόσο σε αμάχους όσο και στερούνται κάθε νομικής αλλά ηθικής βάσης έχοντας ξεπεράσει τα κατά πολύ τα όρια που έχουν θέσει τα 1970 και 1973 ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ. 
   Έτσι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, David Cameron, απαντώντας στις προειδοποιήσεις του αρχηγού του βασιλικού ναυτικού ναυάρχου Mark Stanhope της Βρετανίας, «ότι η Βρετανία θα πρέπει να επανεξετάσει τις προτεραιότητές της, εάν η επιχείρηση του ΝΑΤΟ στη Λιβύη διαρκέσει περισσότερους από έξι μήνες» δήλωσε πως  «ο βρετανικός στρατός έχει τα μέσα για να συνεχίσει την αποστολή του στη Λιβύη, για όσο καιρό χρειαστεί».
   Ο Βρετανός ναύαρχος εξέφρασε επίσης τον προβληματισμό του για πόσο καιρό θα μπορέσουν να παραμείνουν οι βρετανικές δυνάμεις στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται τώρα στη Λιβύη, ενώ παράλληλα εξέφρασε τη λύπη του που η χώρα του δεν διαθέτει πλέον κανένα επιχειρησιακό αεροπλανοφόρο (άσχετο).
   «Οι πιέσεις αυξάνονται, στρατιωτικά, διπλωματικά, πολιτικά. Ο (Λίβυος ηγέτης Muammar Gadaffi  δεν έχει πολύ καιρό μπροστά του» (Αρχαίος : Εσύ έχεις πολύν καιρό μπροστά σου ; ...) ανταπάντησε ο Cameron για να καταλήξει: «Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Έχουμε μαζί μας το ΝΑΤΟ, τον Ο.Η.Ε., τον Αραβικό Σύνδεσμο. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας».
   Κάποιος μόνο να ειδοποιήσει και το «δίκιο» ...
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.