Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Δηλαδή, ώ εργδημεργ, εγώ και αυτά τα ζώα είμεθα ... αδελφοί ; ... Εγώ και ο ... πάγκαλος είμεθα ... αδελφοί ; ... Ασχολήσου μετά των γνωστών εις εσέ θεμάτων ... Μην προσέρχεσαι ευκόλως εις την εκφοράν ... χονδράδων ! ...

 
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ειδικού φρουρού στην Καλλιθέα ... Αλβανοί οι δράστες


   Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οι ανθρωποκτονίες του 30χρονου ειδικού φρουρού και ενός 25χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, οι οποίοι δολοφονήθηκαν τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου του 2011, στην οδό Σόλωνος 83 στην Καλλιθέα, καθώς και ακόμα δύο Αλβανών που δολοφονήθηκαν προ δύο ημερών σε μεζεδοπωλείο της ίδιας περιοχής.
   Δράστης της πρώτης ανθρωποκτονίας είναι ένας 31χρονος αλλοδαπός, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος είναι το ένα από τα δύο θύματα που έχασαν προχθές τη ζωή τους.
   Ως κίνητρο της δολοφονίας του Φεβρουαρίου αναφέρθηκαν οι συνεχείς ξυλοδαρμοί ομοεθνών του δράστη από τον 30χρονο ημεδαπό.
   Δράστης της δεύτερης ανθρωποκτονίας είναι ένας 31χρονος αλλοδαπός, όπως προαναφέρθηκε, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του 30χρονου, ως συνεπιβάτης την ώρα της πρώτης δολοφονίας και με τον τρόπο αυτό εκδικήθηκε τη δολοφονία του φίλου του.
   Ο 31χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, εις βάρος του εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία που είχε διαπράξει στην Αλβανία το 2001.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.