Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Βρέ σκυλο-εβραιο-πα.θο.κ.οι ! ... βρετανοί, πολωνοί, γερμανοί ... Πολύ ... πατριώται ... εστέ ! Ουχί μόνον η ... ηγεσία "υμών", αλλά και υμείς οι ... στυλοβάται ... ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΣΘΕ ΤΟΥΤΟ ! ...

Το χρονικό της προβοκάτσιας: Η ταυτότητα του ασφαλίτη, οι Βρετανοί πράκτορες, ο Πολωνός της Frontex που τσάκισαν οι πατριώτες, οι “αντεξουσιαστές στην εξουσία” και ο Μόσιαλος που γνώριζε για τον ανασχηματισμό μέρες πριν!

   olympiada
   Όπως αποκαλύψαμε χθες, δύο Βρετανοί πράκτορες βρισκόντουσαν μεταξύ των κουκουλοφόρων. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να περιμένουμε την επίσημη απάντηση των “αντεξουσιαστών της εξουσίας” για το τί διάολο έκαναν στην συγκέντρωση.
   Ένας από τα κουκουλοφόρα ασπόνδυλα που ξυλοφόρτωσαν οι αγωνιζόμενοι Έλληνες, ήταν εντέλει Πολωνός που υπηρετεί στην Frontex! Ξέρετε, εκεί που κάποιοι Γερμανοί μπάσταρδοι μας εγκαλούν για τον τρόπο που φερόμαστε στους λαθρομετανάστες. Το Άουσβιτς φαίνεται ήταν πιο ανθρωπινο.
   Η Αστυνομία αρνήθηκε ότι ευρέθει αστυνομική ταυτότητα σε “αντεξουσιαστή”. Είχε δίκιο. Δεν ήταν Έλληνας αστυνομικός, ήταν καραπασόκος για τις βρώμικες δουλειές (Αρχαίος : τύπου ... κουφοντίνα, ξηρού και χλωρού ...). Όπως οι δύο αστυνομικοί του Σημίτη που επιδίδοντο σε μπραβιλίκια σε μεροκαματιάρηδες και συνελήφθηκαν πρόσφατα. Παλιά τέχνη κόσκινο των ένστολων εκσυγχρονιστών: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: Η ισχυρή Ελλάδα του Σημίτη. Αίμα και πλιάτσικο με υπουργικές αποφάσεις. Οι βλαστοί του τρόμου πνίγουν και σήμερα τη δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.