Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Φράγκοι και λοιποί ξένοι κυβερνούν την Ελλάδαν ! Και την αρμέγουν ...

  1. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, εναντίον πατριωτικού ιστολογίου. Εκτελεστικός βραχίονας μια κακομαθημένη στάρλετ, και βοηθός, υπό νομικό σχήμα ,η δικαστική εξουσία.
    ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΥΦΑΙΝΕΤΑΙ.
  2. Παρακολουθήσαμε όλοι την υπόθεση τόσο του ΑΡΜΥΑΛΕΡΤ,όσο και την υπόθεση της επίθεσης που έχει δεχτεί το πατριωτικό ιστολόγιο HELLENICREVENGE
  3. Το εν λόγω ιστολόγιο,εδώ και πολύ καιρό, καταγγέλει την συνεργασία κρατικών φορέων με τους πράκτορες της παγκοσμιοποίησης.Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΌΣ ΤΟΥ ΛOΓΟΣ ΣΚΛΗΡOΣ ,ΌΠΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΉ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΎ ΠΑΡΑΛΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΊΝΑΙ .
  4. To ιστολόγιο έχει εντοπίσει ,ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος στην διαπλοκή της ανώτατης ηγεσίας του στρατεύματος, όπου απ' ότι διαπιστώνεται, υπάρχει τέλεια συνεργασία των στρατηγών με το αντεθνικό καθεστώς που παν να επιβάλλουν στην πατρίδα μας.(ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ....ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ)
  5. Πρώτο το ιστολόγιο αυτο,εντόπισε την συνεργασία του πρώην χουντικού αξκου,ΦΡΑΓΚΟΥ,με το καθεστώς,ενω ταυτόχρονα ,η κόρη του σκανδαλωδώς ελάμβανε προνομιακή μεταχείρηση στον τομέα του κρατικού θεάματος, δηλαδη με εντολή της κυβέρνησης, ενώ, ταυτόχρονα, γινόταν προσπάθεια να φτιαχτεί η εικόνα της, ως ταλαντούχας και μορφωμένης, ενώ τα διάφορα μέσα δεν παρέλειπαν να τονίζουν ότι είναι και....καλλονή, οπότε, η πλέον κατάλληλη για όλα.
  6. Το πρόβλημα με την εικόνα του ΦΡΑΓΚΟΥ και της κόρης του ξεκίνησε, όταν η Ευτυχία Φράγκου, παρουσίασε, εκπομπή, όπου και εμφάνιζε μετανάστες απο την ΑΦΡΙΚΗ και την ΑΣΙΑ,ως έλληνες, και ξετύλιγε μια άρρωστη προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών,μη παραλείποντας να εκθειάσει τον νόμο περί ιθαγενείας ,του ΠΑΣΟΚ.
  7. δειτε εδω http://youtu.be/Y9DvlfsRF-I
    (Περισσώτερα εις το κείμενον της Πηγής)
  8. Πηγή: 
     http://esxatianasxesi.blogspot.com/2011/06/hellenicrevenge.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.