Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Τι έγινε, ώ εβραιο-ΤΣΟΥΛΑ της ευρώπης ; ... Αφυπνίζωνται οι δούλοι των ομοφύλων εσού, ήτοι οι ανόητοι σκύθες, οίτινες εργάζωνται επί 11 μήνας ετησίως, με αποκλειστικόν σκοπόν να επισκεφθούν το καλοκαίρι, επί 1 μήναν, τα νησιά της Ελλάδος ; ...

ΤΑ "ΜΑΖΕΥΕΙ" Η ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ
"Δεν ισχύουν τα περί πλούσιου Νότου 
- φτωχών Γερμανών"
   Τα μαζεύει μετά το σάλο που ξέσπασε και χαρακτηρίζει ως «παραμορφωμένη» η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ την έρευνα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σύμφωνα με την οποία οι πολίτες των χωρών του Νότου είναι πλουσιότεροι από τους Γερμανούς και εξηγεί ότι σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Κύπρος και η Ισπανία οι άνθρωποι αγοράζουν ακίνητα κυρίως ως εξασφάλιση. Η καγκελάριος εκφράζει τη συμπάθειά της για εκείνους που πλήττονται ιδιαίτερα από τη λιτότητα, αλλά ξεκαθαρίζει ότι «δεν υπάρχει πια ευημερία με "βερεσέ"», ενώ επαναλαμβάνει ότι οι καταθέσεις των Γερμανών είναι ασφαλείς.
   «Καθαρά στατιστικά, χώρες όπως η Ισπανία, η Κύπρος ή η Ελλάδα είναι ανά νοικοκυριό πλουσιότερες από εμάς. Αλλά, προσοχή! Η στατιστική είναι παραμορφωμένη. Σε αυτές τις χώρες είναι πολύ περισσότεροι οι ιδιοκτήτες κατοικιών και διαμερισμάτων, κυρίως ως μέσο εξασφάλισης των γηρατειών τους. Στη Γερμανία υπάρχει ισχυρό νομικό και συνταξιοδοτικό σύστημα. Οι υψηλές αποδοχές των Γερμανών στη σύνταξη δεν περιλαμβάνονται ωστόσο στη στατιστική για την περιουσία ούτε η ιδιοκτησία ακινήτων των Γερμανών στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα ο πλούτος να εμφανίζεται μικρότερος από ό,τι είναι», δηλώνει η κ. Μέρκελ, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της στην εφημερίδα Bild, το οποίο δημοσιεύεται σήμερα.
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.