Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Πόσοι δικαστικοί ... "λειτουργοί" ... έχουν στενούς συγγενείς ... διορισμένους εις ... τραπεζικάς εταιρείας ...

SOS ΑΠΟ ΙΝΚΑ
Τράπεζες μηνύουν 
πολίτες 
για απλήρωτα δάνεια !
   Πληθαίνουν οι μηνύσεις τραπεζών προς πολίτες για απλήρωτα καταναλωτικά προϊόντα τραπεζών, όπως στεγαστικά δάνεια, συμβάσεις leasing ή δάνεια αγοράς αυτοκινήτων, όπως καταγγέλλει το Ινστιτούτο Καταναλωτών - Νέο ΙΝΚΑ.
   Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η οργάνωση των καταναλωτών, οι τράπεζες καταθέτουν μηνύσεις ως εξαπατηθείσες από τους πολίτες- καταναλωτές, κατά την σύναψη δανείων, τα οποία εν τέλει δεν μπόρεσαν οι τελευταίοι να αποπληρώσουν.
   Αντίστοιχες συμπεριφορές επιδεικνύουν οι τράπεζες σε στεγαστικά δάνεια που δεν πληρώνονται. Προβαίνουν σε επανεκτιμήσεις τής αξίας των ακινήτων και μηνύουν για απάτη τους καταναλωτές που τα έλαβαν. Αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρούνται και σε συμβάσεις που έχουν ως σκοπό την αγορά κινητών (όπως αυτοκινήτων), αναφέρει το Νέο ΙΝΚΑ.
   Στο μεταξύ, οι περισσότεροι δικαστικοί λειτουργοί, που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις, όπως επισημαίνει το Νέο ΙΝΚΑ, «τείνουν ευήκοον ους στις απαράδεκτες μηνύσεις των τραπεζών και παραπέμπουν τους πολίτες για κακουργήματα και σοβαρότατα πλημμελήματα».
   (Περισσώτερα εις τα κάτωθι Ιστολόγια δημοσιεύσεως της ειδήσεως)
   Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.