Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ο ... μωϋσής ... σνέϊκς (το ... φίδι μωϋσής) δεν ... μαζεύεται ... Ειμή μόνον υπό ... Ελλήνων ... Συντόμως ...

ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΥΙΖ-ΝΙΕΚΣ : ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Κάποιος να τον μαζέψει : "Ρατσιστές ο Ελληνας πρωθυπουργός και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης"

   "Μαστιγώνει" ανηλεώς τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν.Δένδια στη έκθεσή του για τον "ρατσισμό" στην Ελλάδα ο επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μούιζνιεκς, (γεννήθηκε στην ΗΠΑ αλλά είναι Λεττονός) όχι απλώς σε μία πρωτοφανή επίδειξη παρέμβασης στα εσωτερικά της χώρας, αλλά απευθύνοντας και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος τους.
   Συγκεκριμένα τους περιγράφει ως "ρατσιστές" και πολέμιους των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επειδή τόλμησε (ο πρωθυπουργός της χώρας) να μιλήσει τον Νοέμβριο 2012 για «ανακατάληψη των κέντρων των πόλεων που έχουν καταληφθεί από μετανάστες» και «έχουν παραδοθεί στις παράνομες δραστηριότητές τους» !
   Δηλαδή ο αξιότιμος Ν.Μούιζνιεκς δεν επιτρέπει στον πρωθυπουργό της χώρας να λέει τέτοιες "κακές κουβέντες", ούτε να περιγράφει το κορυφαίο εσωερικό πρόβημα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η χώρα, η οποία, κατ'αυτόν, "κακομεταχειρίζεται" τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει ακόμα και απομακρυσμένα χωριά !
   Την ίδια μεταχείριση επιφυλάσσει και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια, ο οποίος είχε το "θράσος" να πει τρεις μήνες νωρίτερα από τον Α.Σαμαρά ότι "εξαιτίας της παράνομης μετανάστευσης η χώρα χάνεται... Πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας» !
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.