Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Αστειεύσθε, ώ ισραηλο-fence ; ... Ο ... ΕΦΙΑΛΤΗΣ του Λαού των γαμημένων πολιτειών θα ... "τελειώση", μόνον όταν δώση εις τους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίους ... άπασαν την εξουσίαν της Χώρας των, με "όχημα" την οποίαν να ... καταστρέψουν άπασαν την Ανθρωπότηταν ... Συμφώνως προς την ... έξυπνον απάντησιν του σατανά-πανός προς τον Θεόν : Την Γην θα την πάρης, θέλω, δεν θέλω ! Αλλά την Ανθρωπότηταν θα την πάρης ... κουτσουρεμένην ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ;
μπαράκ ομπάμα μετά την σύλληψη : "Αναπάντητα ερωτήματα" - Κρατούνται άλλοι τρεις ύποπτοι
   Επιβεβαιώθηκε αργά τη νύχτα , έπειτα από μια μαραθώνια αστυνομική επιχείρηση, η σύλληψη του 19χρονου βομβιστή της Βοστώνης, Τζοκάρ Τσαρνάγεφ.
 «Συνελήφθη ! Η καταδίωξη έφτασε στο τέλος. Η έρευνα ολοκληρώθηκε. Ο τρόμος τελείωσε και η δικαιοσύνη νίκησε. Ο ύποπτος κρατείται»,  αναφέρει σε μήνυμα στο Twitter η αστυνομία της Βοστόνης και οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στους δρόμους και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
   Μετά την σύλληψη ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έκανε δηλώσεις. «Προφανώς συνεχίζουν να υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ. «Ανάμεσα σε αυτά τα ερωτήματα: γιατί οι δύο νεαροί άνδρες, οι οποίοι μεγάλωσαν και σπούδασαν ως μέλη της κοινότητας και της χώρας μας, κατέφυγαν σε αυτού του είδους βίαιες πράξεις. Πως σχεδίασαν και έφεραν εις πέρας αυτές τις επιθέσεις και άραγε είχαν βοήθεια;» δήλωσε ο Ομπάμα.
  (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.