Τρίτη 30 Απριλίου 2013

... Λησμόνησες, ώ ισραηλο-fence, ίνα αναφέρης τους ... οικονομικούς όρους της ... "αγοράς" των υποβρυχίων ... Τεχνηέντως, ... δωρεάν, εις βάρος των γερμανών φορολογουμένων ! Οι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι κυβερνήται της βλακο-γοτθίας εξοπλίζουν την ... "αληθήν πατρίδαν" των εις βάρος των βλακο-γότθων ! Ούτε ... λέξις, όμως, περί καταβολής εις την Ελλάδαν της ... κατοχικής αποζημιώσεως ...

ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ «ΧΤΙΖΕΙ» ΤΟ τελ αβίβ
Παραδόθηκε το 5ο υποβρύχιο Dolphin
 στο ισραήλ

   Σε επίσημη τελετή στα ναυπηγεία του Κίελου στη γερμανία, παραδόθηκε στο ισραήλ το 5ο κατά σειρά υποβρύχιο τύπου Dolphin στο ισραήλ.
   Πρόκειται για υποβρύχια που βασίζονται σχεδιαστικά στα υποβρύχια Type 212 με  μεγαλύτερο εκτόπισμα και προηγμένα χαρακτηριστικά, τα οποία σχεδιάστηκαν αποκλειστικά με προδιαγραφές του Ναυτικού του ισραήλ.
   Ήδη η χώρα διαθέτει στόλο τεσσάρων υποβρυχίων του τύπου ενώ το Μάιο του 2011 εγκρίθηκε η προμήθεια από τον υπουργό Άμυνας εχούντ μπαράκ.
   Το υποβρύχιο "Rahav" κλάσης Type 800 διαθέτει ικανότητα αναερόβιας πρόωσης που δίνει μεγάλη αυτονομία σε χρόνο κατάδυσης ενώ θεωρείται μαζί με τα ελληνικά Τype 214 ως ένα από τα πλέον προηγμένα συμβατικά υποβρύχια στον κόσμο.
   Κάθε υποβρύχιο κλάσης Dolphin μπορεί να μεταφέρει ένα σύνολο 16 τορπιλών και υποβρυχίως εκτοξευόμενων πυραύλων cruise με εμβέλεια 1.500lm ικανούς να πλήξουν στόχους ξηράς με συμβατική αλλά και πυρηνική κεφαλή.
   Σημειώνεται ότι πέρυσι η γερμανική κυβέρνηση ενέκρινε την εξαγωγή ενός 6ου υποβρύχιου το οποίο αναμένεται να παραδοθεί στο ισραήλ το 2017.   
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.