Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Και εις την ... Οκλαχόμα ... πυρηνικά υλικά εχρησιμοποιήθησαν ! ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

WAKO TEXAS
"Ηταν σαν να εξερράγη πυρηνική βόμβα!"
   Η ισχυρή έκρηξη τη νύκτα στο εργοστάσιο λιπασμάτων κοντά στο Γουέικο του Τέξας ισοπέδωσε πολύ μεγάλο αριθμό κατοικιών στην περιοχή και δημιουργεί φόβους για δεκάδες νεκρούς.
   Η έκρηξη δημιούργησε τεράστια πύρινη σφαίρα. "Ηταν σαν να εξερράγη πυρηνική βόμβα", δήλωσε στο CNN ο Τόμι Μούσκα, δήμαρχος της πόλης Γουέστ, πληθυσμού 2.500 κατοίκων, όπου συνέβη το δυστύχημα.
   Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 20.00 τοπική ώρα, (04.00 ώρα Ελλάδος) στο εργοστάσιο West Fertilizer, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ντον Γίγκερ, διευκρινίζοντας ότι η αιτία της έκρηξης δεν έχει προσδιορισθεί, αλλά είναι πιθανόν να οφείλεται σε ανάφλεξη αμμωνίας.
Ο τόπος της έκρηξης αντιμετωπίζεται ως σκηνή εγκλήματος, ανακοίνωσε η αστυνομία, αν και δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής στοιχεία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
    "Δεν έχω υπ΄όψιν μου στοιχεία ότι πρόκειται για οτιδήποτε πέραν ατυχήματος ή πυρκαγιάς", δήλωσε ο Πάτρικ Σουάντον Σύμφωνα με το CNN, οι ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν το έργο των πυροσβεστών, που περιλαμβάνει την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την διασφάλιση μίας τεράστιας δεξαμενής με χημικά, η οποία έχει παραμείνει άθικτη παρά την ισχυρότατη έκρηξη.
   Αύριο, 19 Απριλίου, είναι η 20ή επέτειος από τον τερματισμό της πολιορκίας της αίρεσης των Οπαδών του Δαυίδ στο Γουέικο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 76 ανθρώπων. Η αυριανή είναι επίσης η ημέρα μνήμης της επίθεσης στην Οκλαχόμα με 168 νεκρούς, σημειώνει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
   Κάτι που πρώτοι στην Ελλάδα αναφέραμε.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.