Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Η μητέρα των 2 πίτμπουλ της Βοστώνης κατηγόρησεν την εκείσε Αστυνομίαν, ότι συνέλαβεν ... ζωντανόν τον υιόν της και κατόπιν τον ... εφόνευσεν ... Ο πατήρ των πίτμπουλ εδήλωσεν, "εάν μου φονεύσετε και τον δεύτερον υιόν, τότε θ' ανοίξη η Κόλασις" ... !!! Όντα της ... Κολάσεως, λοιπόν, οι τσε-τσέ-νοι ... Την οποίαν, ως φαίνεται ... καλώς γνωρίζουν ... Δι' ό και την επικαλούνται ως ... βοηθόν και προστάτην των ...

ΜΕΤΕΦΕΡΕ 200 ΕΠΙΒΑΤΕΣ !
Επίθεση 
σε ρωσικό αεροσκάφος !
   Επίθεση με πύραυλος εδάφους-αέρος σημειώθηκε στην Συρία κατά ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους και από τύχη και την ικανότητα των πιλότων αποφεύχθηκε μία τραγωδία.
   Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax δύο πύραυλοι εκτοξεύτηκαν σήμερα εναντίον ενός ρωσικού επιβατικού αεροπλάνου το οποίο μετέφερε τουρίστες, καθώς πετούσε πάνω από τη Συρία.
   Το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν περίπου 200 επιβάτες, με κατάλληλους ελιγμούς μπόρεσε να αποφύγει τους δύο πυραύλους εδάφους-αέρος, οι οποίοι στη συνέχεια εξερράγησαν κοντά σε αυτό, διευκρίνισε στο πρακτορείο η ίδια πηγή, προσθέτοντας ότι «κανείς δεν τραυματίστηκε».
   Το αεροσκάφος, το οποίο ανήκει σε ρωσική αεροπορική εταιρεία, η οποία δεν κατονομάζεται, μετέφερε τους τουρίστες από την Αίγυπτο στη Ρωσία.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.