Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πως το είπες, ρέ ερντογάν ; ... Να προσθέσωμεν την ... ισλαμοφοβίαν εις τα ... εγκλήματα κατά της ... Ανθρωπότητος ; ... Ρέ, ... τζίμπρε ή τσίπρα, αφού οι "φίλοι" εσού, και απάντων των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων, μουσουλμάνοι ιδρύουν ... θρησκευτικήν αστυνομίαν, γιατί να μην ιδρύσωμεν και ημείς οι Χριστιανοί εν Ελλάδι ; ... Ποία η άποψις επ' αυτού και του εντύπου της ... προοδευτικιάς ... μασωνίας ; ...Να ιδρύσωμεν και ... "Επιτροπή Προώθησης της Αρετής και Πρόληψης του Κακού" ; ... ΤΙ ΑΚΟΜΗ, ώ Άνθρωποι, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩΜΕΝ ; ... Αλί και, τρις, αλί !

Τρείς άνδρες απελάθηκαν από την Σαουδική Αραβία 
γιατί ήταν ... υπερβολικά γοητευτικοί
   Η θρησκευτική αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας διέταξε την άμεση απέλαση 3 ανδρών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι οποίοι είχαν επισκεφθεί την χώρα στα πλαίσια ενός φεστιβάλ, διότι ήταν υπερβολικά γοητευτικοί. Το περιστατικό έγινε την Κυριακή κατά την διάρκεια μιας πολιτιστικής διοργάνωσης στο Ριάντ. 
   Η "Επιτροπή Προώθησης της Αρετής και Πρόληψης του Κακού" διέταξε την απέλαση των τριών πίσω στο Αμπού Νταμπί γιατί υπήρχε ο κίνδυνος οι γυναίκες να τους "ερωτευθούν".....
   Οι 3 άνδρες ήταν μέλη αντιπροσωπείας από τα ΗΑΕ. Τα ΗΑΕ αργότερα εξέδωσαν ανακοίνωση ότι αφορμή για την απέλασή τους ήταν η εκτός προγράμματος παρουσία μιας Σαουδαράβισας καλλιτέχνιδος στο περίπτερο των ΗΑΕ στην εκδήλωση και ότι αυτό εκλήφθηκε από την θρησκευτική αστυνομία ως παράβαση των αυστηρών κανόνων που ισχύουν σχετικα με την συναναστροφή ανδρών και γυναικών στην χώρα.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.