Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ο ... ΣΟΒΙΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΣ πάγκαλος, θρασύς και προκλητικός, ως ... αλβανο-κοσσοβάρικο κτήνος, υπερασπίζεται την φυλήν του, την αλβανικήν, και την Αληθήν ΣΚΟΥΠΙΔΟ-πατρίδαν του, την αλβανίαν, εκφέρων ... αλβανικές γελοιότητες και αποκρύπτων την Αλήθειαν, ότι η μεν ΚΛΕΠΤΟ-αλβανία επιβίωσε και επιβιώνει επί 20 έτη εις βάρος της Ελλάδος (η οποία εξασφάλισε εις την ζωο-πατρίδαν του τα οικονομικά στοιχεία, τα οποία παραθέτει), ο δε ίδιος ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΝ-ΕΧΘΡΟΝ της Ελλάδος και του Λαού της (ως εβεβαίωσεν άπαντας η Λιάνα Σουβαλτσή), ορκισθείς πολλάκις ... πίστην εις τούτον ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ αλβανο-κοσσοβάρικον ΣΚΟΥΠΙΔΙ ! (Και ... εκείνοι, οι οποίοι σου δίδουν ακόμη βήμα εκφοράς ανθ-Ελληνικών ... πουστιών) ! Και για τον ... Πασχάλη Μήλο ... Γνωρίζεις εσύ ... Αντελήφθης, ώ ... ωμιλώσα και βαδίζουσα σκατο-μηχανή ; ...

Θ. Πάγκαλος :
«Η Αλβανία δεν μας έχει ανάγκη»
   Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ανατρέχει με άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής, στα επεισόδια που είχαν εκτυλιχτεί το 2006 σε διάφορες περιοχές της χώρας, όταν μερικοί από τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα θέλησαν να πανηγυρίσουν τη νίκη της εθνικής ομάδας Αλβανίας επί της εθνικής Ελλάδας με 2-1.
   Το σύνθημα που αντηχούσε τότε παρά την ήττα μας ήταν όπως αναφέρεται στο άρθρο το «Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέεε…». 
   Η αναφορά βέβαια όπως λέει και ο ίδιος δεν είναι τυχαία, καθώς στη συνέχεια παρατίθενται στοιχεία από μια απόρρητη μελέτη της CIA, σύμφωνα με την οποία η ανεργία στην Ελλάδα αγγίζει το 24% σε αντίθεση με την Αλβανία που έχει 13% ανεργία. Όσο για το έλλειμμα η Αλβανία έχει -3,3%, ενώ η Ελλάδα αγωνίζεται να μείνει στο -9,5%. Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει ο κ. Πάγκαλος το δημόσιο χρέος της Αλβανίας είναι 60% του ΑΕΠ, ενώ το αντίστοιχο της Ελλάδας είναι 161% του ΑΕΠ.
   «Έτσι, η Αλβανία, συγκεντρώνοντας όλες τις τυπικές προϋποθέσεις για να μπει στο ευρώ, ασκεί μια συστηματική πολιτική αυτοδύναμης προσέγγισης προς την Ε.Ε. ή αν θέλετε με άλλα λόγια, δεν μας έχει ανάγκη», γράφει ο Θ. Πάγκαλος για να καταλήξει ότι «Όσο σοβινιστής και πιθηκάνθρωπος και να είστε φαντάζομαι ότι δυσκολεύεστε να τραγουδήσετε τον στίχο με την ίδια αμεριμνησία που βασίλευε το 2006».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.