Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Σας ... έτσουξε η κλήτευσις, ώ εβραιο-γερμανο-ΓΟΥΡΟΥΝΑ της φυλάδος "Handelsblatt" ; ... Το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-άρθρο σας "πολιτικώς υποκινούμενο" και "εκδικητικό" εστί ; ... Αληθώς, ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ; ... ΕΙΣ ΤΟ ... ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ... αλάριχου ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

«Πολιτικώς υποκινούμενη» και «εκδικητική» η κλήτευση πρώην στελεχών της Siemens
   «Πολιτικώς υποκινούμενη» και από δικαστική άποψη «σε μεγάλο βαθμό αμφίβολη», χαρακτηρίζει την διαδικασία κλήτευσης πρώην στελεχών της εταιρείας Siemens, προκειμένου να καταθέσουν για το σκάνδαλο διαφθοράς στην Αθήνα, η γερμανική οικονομική εφημερίδα «Der Handelsblatt», σε σχόλιο υπό τον τίτλο «Ελληνική φάρσα».
   Ανάλογα τοποθετείται και η «Frankfurter Allgemeine Zeitung», η οποία κάνει λόγο για «εκδικητική κίνηση των ελληνικών αρχών, για την συμπεριφορά των σήμερα λίγο δημοφιλών γερμανών πολιτικών».
   Ο αρθρογράφος σημειώνει ακόμη ότι τον Αύγουστο του 2012 επετεύχθη συμβιβασμός μεταξύ της Ελλάδας και της εταιρείας, ωστόσο η συμφωνία αφορούσε μόνο την επιχείρηση και όχι τα πιθανώς εμπλεκόμενα στελέχη της, ενώ στην Γερμανία η υπόθεση έκλεισε με την επιβολή προστίμων.
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.