Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Να μοιράσετε ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ, των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων των γαμημένων πολιτειών Αμερικής, εις τους νέγρους και εις τους ισπανοφώνους ! ...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ
«Να μοιράσετε τα κοιτάσματα
 με τους Τ/Κ»
   Για ακριβοδίκαιη μοιρασιά των κυπριακών κοιτασμάτων μεταξύ των δύο κοινοτήτων στο πλαίσιο μιας διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας έκανε λόγο αξιωματούχος  του State Department κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας «Πολίτης» όπου οι ΗΠΑ φέρονται αρνητικές στο να δοθούν νέες άδειες εκμετάλλευσης κοιτασμάτων.
   Χωρίς ουσιαστικά να σχολιάσει το δημοσίευμα ο αξιωματούχος ανέφερε απλώς ότι οι ΗΠΑ «υποστηρίζουν το δικαίωμα της Κύπρου για ενεργειακές έρευνες σε περιοχές μακριά των ακτών της».
   «Η Ουάσιγκτον» συνέχισε, «συνεχίζουν να υποστηρίζουν ένθερμα την υπό κυπριακή ηγεσία διαπραγματευτική διαδικασία, που διεξάγεται υπό τις καλές υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών, για επανένωση της νήσου σε μία διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι οι πηγές της νήσου σε πετρέλαιο και αέριο, όπως κι όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές της, θα μπορούσαν να μοιραστούν ακριβοδίκαια μεταξύ και των δύο κοινοτήτων, στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης».
   Ο ίδιος επισήμανε ότι οι ΗΠΑ «δεν πιστεύουν πως χρειάζεται η ανάπτυξη των υπεράκτιων ενεργειακών πόρων να παρεμποδίζει τις συνομιλίες για επανένωση. Πέραν τούτων, δεν θα σχολιάσουμε ιδιωτικές διπλωματικές συνομιλίες»
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.