Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Δήμος σκουπιδο-εβραίων, ... θαρραλέων και κρυπτομένων, ... πούστηδων και μη, των Αθηνών ...


Ο Δήμος Αθηναίων της Μασωνίας

   Προς έκπληξην μας είδαμε κατά το μήκος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου κάτω από την Ακρόπολη στο πιο τουριστικό μέρος της Αθήνας και του Δήμου Αθηναίων τοποθετημένα "τασάκια" δωρεά των Μασώνων του ΡΟΤΑΡΥ.
   Ποιός τους έδωσε την άδεια να μετατρέπουν την πιο τουριστική περιοχή της Αθήνας σε Μασωνική διαφήμιση ;
   NTΡΟΠΗ !
  Η λέσχη Ρόταρυ δημιουργήθηκε το 1905 από τον Αμερικανό δικηγόρο Paul P. Harris στην πολιτεία Ιλλινόϊς στο εβραιοκρατούμενο Σικάγο των ΗΠΑ για να ενώσει εξέχοντες ανθρώπους, αλλά παρά τις καλές προθέσεις του, γρήγορα διείσδυσαν σ’ αυτήν οι «Ροδόσταυροι» που θεωρούνται ότι χειρότερο υπάρχει μέσα στη μαύρη μασονία. Έτσι η λέσχη Ρόταρυ μετατράπηκε σε παρακλάδι, προθάλαμο και προεισαγωγή της μασονίας (κύριο όργανο του Σιωνισμού) που δρα όπου επιβάλλεται, εξυπηρετώντας κρυφά τους καταστρεπτικούς σχεδιασμούς των μασονικών στοών ιδίως σε χώρες που πολιτικά και θρησκευτικά είναι αντίθετοι με τον Σιωνισμό (Εβραϊσμό) τον οποίο υπηρετεί η μασονία. Απόδειξη ότι ο Χίτλερ στη Γερμανία είχε κλείσει όλες τις λέσχες των Ρόταρυ, που εθεωρούντο μασονικά και σιωνιστικά κέντρα με μυστική δράση.*

Οι τελετές για τους προσήλυτους των μασόνων, οι τρόποι βοήθειας των μελών, της νεολαίας, οι συνεστιάσεις, επιβλήθηκαν και στους Ρόταρυ που πολλοί εξ’ αυτών είναι και μασόνοι. Προβάλλονται ιδέες παγκοσμιοποίησης, πανθρησκείας, Σιωνισμού ακόμη και μαύρης μαγείας. Κόπτονται περί προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ τα μέλη τους οι βιομήχανοι, οι εργοστασιάρχες κ.λ.π. είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τις μολύνσεις.

Το έμβλημα του Ρόταρυ, ο οδοντωτός τροχός καταμαρτυρεί ότι η λέσχη κινεί καί κινείται από έτερους αφανείς τροχούς με εμπλεκόμενους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σε δεκάδες χιλιάδες λέσχες σε Αμερική, Ευρώπη (με κέντρο την Ελβετία όπου γίνονται τα συνέδρια), Αυστραλία, Αφρική, Ασία. Το δε ειδικό σήμα της λέσχης (σύμπλεγμα λευκού και αντεστραμμένου μαύρου τριγώνου) είναι των «Θεοσοφιστών» και η σημαία τους εικονίζει κεφαλή ειδωλολατρικής θεότητας!

Το 1917 ιδρύθηκε στο Σικάγο (που αλλλού η λέσχη Λάϊονς (λέοντες), επιδιώκοντας ότι και η μασονία: κατανόηση μεταξύ των λαών, εφαρμογή αρχών, νομιμοφροσύνη, ανάπτυξη, ευημερία, φιλία. Με έμβλημα το γράμμα L και δύο κεφάλια λεόντων. Επίκεντρο στην Ευρώπη είναι επίσης η Ελβετία. Στην Ελλάδα εμφανίστηκαν περί το 1954 και διατείνονται τους πατριώτες και θρησκευόμενους ανθρώπους αν και οι εσωτερικοί κανονισμοί τους απαγορεύουν να ασχολούνται με θρησκευτικά ζητήματα.
   ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

   Πηγή : tro-ma-kti-ko 

   Εύγε !
  Εις το, δημοσιεύσαν το ως άνω κείμενον, Ιστολόγιον ! 
  *Ουχί ! Ουδέν εστί αναληθέστερον τούτου. Έτερος ο λόγος της πράξεως του σκουπιδο-χίτλερ ή, επί τω ακριβέστερον, ... ρότσιλντ, αλλά περί τούτου είχον γράψει εις κείμενον εμού παλαιώτερον. Μην εστιάσωμεν εκτός του επαινουμένου κειμένου ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.