Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ουδείς ασφαλής επί του Πλανήτου ! Τα σκουπίδια οι εβραίοι-ατλάντιοι θεωρούν άπαντας τους ανθρώπους ... εχθρούς των ! Είπεν τούτο προ ετών ο Βανούνου ...


Bloomberg: Στοχοποιούνται όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, ούτε καν η Γαλλία δεν είναι ασφαλής

Ακόμα και η Γαλλία κινδυνεύει να χάσει την άριστη πιστοληπτική αξιολόγησή της (ΑΑΑ), στην περίπτωση που η κρίση χρέους της Ευρώπης προκαλέσει ένα κύμα από υποβαθμίσεις, διαπιστώνει το Bloomberg. Και το Βέλγιο αντιμετωπίζει μια πιθανή υποβάθμιση, αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα. Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Δεκεμβρίου, η Moody’s προειδοποίησε με την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ισπανίας, ενώ δύο ημέρες αργότερα, «πετσόκοψε» την αξιολόγηση της Ιρλανδίας κατά πέντε βαθμίδες. Η Standard & Poor’s εξετάζει αυτή την περίοδο τις αξιολογήσεις της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Ελλάδας.

Όμως, τα credit default swaps δείχνουν ότι η ασφάλιση έναντι του κινδύνου χρεοκοπίας του Βελγίου, της Γαλλίας και της Αυστρίας είναι πλέον ακριβότερη σε σχέση με τις (χαμηλότερης πιστοληπτικής ικανότητας) Χιλή και Τσεχία. «Κάθε κράτος ενδέχεται να τιμωρηθεί τον επόμενο χρόνο. Θα ήταν μεγάλο ζήτημα εάν η Γαλλία έχανε την αξιολόγηση ΑΑΑ. Δεν νομίζω ότι η πιθανότητα μιας υποβάθμισης έχει αποτυπωθεί στην αγορά», δήλωσε στο Bloomberg ο Toby Nangle, διαχειριστής της Baring Asset Management.

Ισοτιμία

1 σχόλιο:

  1. Αστεία πράγματα!... Χαρα στην ανακάλυψη! Όντως, ουδεις είναι "ασφαλης" απέναντι στα αριθμητικα-οικονομικα παιχνίδια των οξαποδω και τα άνευ αντικρύσματος παλιόχαρτα που τυπώνουν. Ούτε κάν η Γερμανία!
    Τα οποία, όμως, αστεία πράγματα γίνονται τραγικα στη συνέχεια...

    ..."Θα εξαπολύσωμεν πλήθος ανέργων ανα τας οδους όλων των πόλεων όλων των κρατων της Ευρώπης..."

    Ποιος το είπε; Πότε; Και πώς "δημιουργούνται" οι άνεργοι;

    Υγ: Πλάκα κάνω! Ως γνωστον, τα "πρωτόκολλα των σοφων της Σιων" είναι πλαστα, αφου το ...έγραψε ο Δήμου! :-)
    Προφανως, το "- Θα καταργήσωμεν την μέθην" το προέβλεψε η τσαρικη "Οχράνα" 14 χρόνια πριν συμβει ...στις ηπαπάρα! (1906 τα ...πλαστα "πρωτόκολλα" και 1920-1933 η ποτοαπαγόρευση.) Κοίτα να δεις επιτυχίες, η Οχράνα!!!

    "Αρχαίε" μου, εγω κατάλαβα ότι πρέπει κατεπειγόντως να βρούμε κανέναν γέρο συνταξιούχο της Οχράνα, να προλάβει να μας πει το μέλλον, πριν ...συναντήσει τον Άγιο Πέτρο! :-)

    Υγ 2: Την ...μέθην την ...κατήργησαν αρκετες φορες! (Πράγμα που αγνοούσα!) Εαν βάλουμε στη Γουϊκιπήντια τη λέξη "prohibition", θα δούμε πού και πότε.
    Όμως, "πλαστά" είπαμε! :-) Να το μάθουμε απέξω, διότι θα δώσουμε εξετάσεις στον Δήμου με τον κηδεμόνα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.