Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Η εν Ελλάδι ... σκουπιδο-κρυπτο-εβραϊκή και σκουπιδο-κρυπτο-μασωνική ... σκουπιδο-δικαιοσύνη ...

Ο εφιάλτης ξαναγυρνά... το κύκλωμα συνεχίζεται σε πράσινο πλέον τοπίο...



Και η ιστορία συνεχίζεται...
Εκεί που νόμιζε ότι είχε γλυτώσει και τους είχε ξεφύγει, έστω κι αν δεν μπόρεσε να αποδοθεί δικαιοσύνη με την τιμωρία τους, για τις πράξεις που είχαν διαπράξει, μεταξύ των οποίων ήταν η φοροδιαφυγή και η αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, να που ο εφιάλτης ξαναγυρνά...
Σας είχε πει κάποτε μια ιστορία, για μια στημένη δίκη και για το ότι   η αλήθεια καθενός είναι το ψέμα του.
Ναι με τα θηρία δεν μπορείς να παλέψεις γυμνός...
Οι βρυκόλακες δεν πεθαίνουν, για λίγο κρύβονται στο φρικτό σκοτάδι τους και μετά πάλι εμφανίζονται για να σκορπίσουν τον τρόμο και την φρίκη της αδικίας...


Νέα μήνυση εναντίον της, αντιγραφή της παλιάς, για την οποία είχε απαλλαγεί, από τα ανώτατα αρμόδια όργανα, εκκρεμούσε εδώ και δύο χρόνια στην προκαταρκτική έρευνα!!
Την κατηγορούσαν πάλι ότι με τα υπομνήματά της και τις καταθέσεις της, που ως κατηγορούμενη πλέον, που την είχαν μετατρέψει από κατήγορο, υπέβαλε για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, στην προηγούμενη μήνυση εναντίον της, εξακολουθούσε να συκοφαντεί τη μηνύτριά της, για το λόγο ότι επέμενε να λέει ότι όσα είχε από την αρχή καταγγείλει εναντίον της μηνύτριάς της ήταν αληθινά, και δεν είχε διαπράξει το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης που την κατηγορούσαν! Αυτό το θεώρησαν συκοφαντία!! 
Ναι επί δύο χρόνια, ενώ ο νόμος λέει ότι οι προκαταρκτικές έρευνες πρέπει να περαιώνονται σε τρεις μήνες, η δικογραφία αυτή γύρναγε και ξαναγύρναγε, μέχρι 4 φορές στον πταισματοδίκη, για να ευαρεστηθεί η μηνύτρια και ο μάρτυρας, ισχυρός πατέρας της και δικηγόρος της, να πάνε να καταθέσουν.
Αλλά η μηνύτρια είναι βλέπετε γόνος ενός διαχρονικού μεγαλοπαράγοντα της πολιτικής!!
Ενός πρώην βουλευτή και ηγετικού  στελέχους πολιτικού κόμματος... μικρού, όχι μεγάλου, που όμως οι οπαδοί του είναι παντού βολεμένοι και με ένα αόρατο συνδετικό κρίκο (βλ. μασονία, ίσως) επικοινωνούν μεταξύ τους, και αλληλοβοηθούνται.
Και φοβάμαι ότι έχουν βαθιά εισχωρήσει και στους κόλπους της δικαιοσύνης και την έχουν αλώσει από τα κατώτατα κλιμάκιά της μέχρι τα ανώτατα...
Ο κρίκος αυτός καταφέρνει να ενώσει γαλάζιους, πράσινους, πορτοκαλί, ίσως και κόκκινους... Τα χρώματα εκεί ατονούν και όλοι συνδέονται με γνώμονα το κοινό τους άνομο συμφέρον!
Και εκεί που ήταν ήσυχη ότι μία τέτοια μη νόμιμη μήνυση δεν θα στεκόταν, αφού ήταν αντιγραφή της προηγούμενης και έπρεπε να μπει στο αρχείο ως προφανώς αβάσιμη αλλά και λόγω εκκρεμοδικίας...
Σήμερα η είδηση έπεσε σαν κεραυνός...
Της ασκήθηκε νέα δίωξη με βάση αυτή την κατάπτυστη νέα ψευδή και μη νόμιμη μήνυση εναντίον της!!


ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ??
ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ, ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ?
ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΗ  ΠΡΟΤΑΣΗ, ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ,  ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΥΣΗ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΩΝ ΤΗΣ??


Θεέ μου, ποιοι υπηρετούν σήμερα την Ελληνική Δικαιοσύνη??
Πώς θα γλυτώσουμε από αυτούς που λένε ότι είναι λειτουργοί της  και που υποκλίνονται και κατεβάζουν τα βρακιά τους μπροστά σε έναν πρώην βουλευτή και διαχρονικό πολιτικό παράγοντα της χώρας μας??
Μην ελπίζετε σε καλύτερες μέρες! Ο πυλώνας της δημοκρατίας που είναι η δικαιοσύνη έπεσε πριν από πολύ καιρό και τώρα όλο το οικοδόμημα κατέρρευσε!
Γι' αυτό βλέπουμε σήμερα τους αρχιερείς της διαφθοράς και της ρεμούλας να μιλάνε για διαφάνεια και κάθαρση και να περιφέρουν τις σκοτεινές τους υπάρξεις στα τηλεπαράθυρα για να γίνουν τιμητές των πάντων και διαχειριστές της μαύρης μας της τύχης!!
Αυτοί που μας έριξαν στο βόθρο, αυτοί διεκδικούν και την ψήφο μας για να συνεχίσουν με τη συναίνεσή μας, να μας βυθίζουν στη σαπίλα τους!!!


Ο αγώνας αρχίζει από την αρχή.
Τι σημασία κι αν άλλαξε το τοπίο από γαλάζιο σε πράσινο? Τι σημασία κι αν μας υποσχέθηκαν κάθαρση, διαφάνεια και πάταξη της διαφθοράς? Το περίβλημα άλλαξε, αλλά το περιεχόμενο έμεινε το ίδιο σάπιο και βρωμερό!! Και αντί να κυνηγούν τους εγκληματίες κυνηγούν τους καταγγέλλοντες!
Νέος Γολγοθάς την περιμένει...Θα τον ανέβει πάλι μαζί σας... εδώ σ' αυτό το @χώρο θα βρίσκει βήμα να φωνάζει τη νέα αδικία που θα υποστεί και που θα την παλέψει πάλι με νύχια και με δοντια!!
Μέχρι να αποδείξει ότι το ...γάλα είναι άσπρο και η ίδια δεν είναι ελέφαντας!


UPDATE 10 Νοεμβρίου, ώρα 12.47: 
Μόλις έμαθε ότι παρά τα απαλλακτικά πορίσματα των πειθαρχικών της, ανώτατων οργάνων και παρά τη θαρραλέα και καταλυτική απαλλακτική πρόταση του Εισαγγελέα, στο Δικαστικό Συμβούλιο, το τελευταίο την παραπέμπει να δικαστεί και για την πρώτη μήνυση, για "ψευδή καταμήνυση και για συκοφαντική δυσφήμηση" της διώκτριάς της!! Δεν έχει κάτι άλλο να σκεφτεί και να κάνει... 
Δεν ξέρει αν θα πρέπει πλέον να σηκώσει τα χέρια ψηλά!
Δεν ξέρει αν μπορεί πια να τους παλέψει!
Μάλλον η βρώμα είναι ανίκητη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.