Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ώ ... φαήλε κρανιδιώτη ! Ευτυχώς είχεν το ... ηθικόν πλεονέκτημα το ... σκουπιδο-ισραήλ ... 7




Εγκρίθηκε η αμερικανική χρηματοδότηση του ισραηλινού συστήματος Iron Dome

   Η αμερικανική κυβέρνηση ενέκρινε την χρηματοδότηση του ισραηλινού προγράμματος άμυνας έναντι ρουκετών Iron Dome με 250 εκατ. δολάρια. Αποτελεί την πρώτη χρηματοδότηση ενός προγράμματος σαν και αυτό και αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα προς φίλους και εχθρούς σύμφωνα με τον αμερικανό γερουσιαστή Steve Rothman.
   Παρά όμως την αρχική χρηματοδότηση του προγράμματος το αμερικανικό Πεντάγωνο προβληματίζεται για την σύνθεση του συστήματος όσον αφορά τον αριθμό των συστημάτων ραντάρ και των βλημάτων που χρησιμοποιούνται για την αναχαίτιση εχθρικών ρουκετών. Το κάθε βλήμα αναχαίτισης κοστίζει 40.000 δολάρια, με τις ισραηλινές εταιρείες που κατασκευάζουν το σύστημα να έχουν ολοκληρώσει τις δοκιμές τον Ιανουάριο του 2010 και αυτή την περίοδο εργάζονται πάνω στην ολοκλήρωση του Iron Dome στο σύστημα του ισραηλινού Στρατού.
   Τα 250 εκατ. δολάρια έρχονται να προστεθούν στα 200 εκατ. δολάρια που είχαν δοθεί νωρίτερα για την ανάπτυξη των συστημάτων, David Sling and Arrow από τις δύο χώρες.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


   Επειδή, όμως, εσύ αγνοείς την ... πρακτικήν αριθμητικήν, αναλογίσου το κάτωθι : Τι θα εγίνετο, εάν η χρηματοδότησις εδίδετο π.χ. προς  την Λιβύην και εις το σκουπιδο-ισραήλ εδίδετο "το τρίτο το μακρύτερο" ; ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.