Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

"Και σε μένα κρίμα, σ'έχω ένανεν" ... 6.000.000 Μίκη ; Γιατί δεν ζητάς εκ του σπήγκελ, όπως σου δώσουν ακόμη και τα ονόματά των ; Αυταπάται οι σκουπιδο-ραββίνοι ; Αφού εκείνοι τους κατέδιδον εις τους ... Ασκε-ΝΑΖΙ-μ αδελφούς των ! Πότε θα εκφέρετε άπασαν την Αλήθειαν, μωρέ και μωροί ;

ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ – ANTI-SEMITISM AND ZIONISM

   olympiada
   ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Κείμενο του Μίκη Θεοδωράκη ‘Απάντηση σε κατηγορίες που απηύθυναν εναντίον του γνωστοί κύκλοι για ‘Αντισημιτισμό.
    Η βασική θεωρία του Ναζισμού υπήρξε ο Ρατσισμός, που δεν περιελάμβανε μόνο τους Εβραίους αλλά κάθε έναν που δεν ήταν Άρειος. Τσιγγάνοι, Ρώσοι, Ουκρανοί, Έλληνες, Σέρβοι είχαν συνολικά τριάντα εκατομμύρια θύματα κυρίως μέσα σε στρατόπεδα θανάτου.
   Σε αναλογία πληθυσμού οι Εβραίοι με τα 6 εκατομμύρια θύματα είχαν τους περισσότερους νεκρούς. Γι’ αυτό και ονόμασαν ολοκαύτωμα την απώλειά τους.
   Η Ελλάδα υπήρξε μια από τις λίγες χώρες που υπεράσπισαν τους Εβραίους που ζούσαν σ’ αυτές. Προφύλαξε συστηματικά τους Έλληνες Εβραίους από τη μήνι των Ες-Ες. Εάν τα μέλη της Εβραϊκής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης εισάκουαν την πρόταση του ΕΑΜ να πάνε στο βουνό και να τεθούν υπό την προστασία του, δεν θα υπήρχε αυτή η τερατώδης εξόντωση των 50 και πλέον χιλιάδων ανθρώπων.
   Δυστυχώς οι Ραββίνοι εξακολουθούσαν να έχουν αυταπάτες ως προς την στάση των Γερμανών και αντιτάχθηκαν σ’ αυτή την σωτήρια πρόταση.
   Ενδεικτικά σημειώνω ότι η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία Μάτσα σώθηκε γιατί κατέφυγε στο βουνό στην περιοχή του ελέγχου του ΕΛΑΣ.
   (Συνέχεια εις το κέιμενον της Πηγής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.