Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Η ... Los Daimons Times ... έκλ.σεν .... και ως συνήθως ... σκουπιδο-εβραϊκά ... Συντόμως πως, θα βάλετε τας αναλύσεις υμών, "εκεί που ξέρετε" ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Los Angeles Times: «Στην Ελλάδα ανθεί ο αντισημιτισμός»


   Η αμερικανική εφημερίδα Los Angeles Times σε άρθρο της αναφέρει πως στη χώρα μας κυριαρχεί ο αντισημιτισμός και προβλέπει πως με την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας το συγκεκριμένο αίσθημα αναμένεται να διογκωθεί.
   Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εβραϊκά κοιμητήρια, το εβραϊκό μουσείο αλλά και το μνημείο του Ολοκαυτώματος έχουν ήδη βεβηλωθεί, από νεοναζιστικούς κύκλους όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, που δρουν στη χώρα μας και έλαβαν ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
   «Παρά το γεγονός πως ο αντισημιτισμός θεωρείται πια μια ξεπερασμένη ιδεολογία και έχει πτωτικές τάσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, η Ελλάδα παραμένει από τις λίγες Ευρωπαϊκές χώρες που συνεχίζουν να τον συντηρούν».

   «Ο David Saltiel, πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Ισραηλινών στην Ελλάδα και εκπρόσωπος περίπου των 6.000 μελών δηλώνει πως υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες πως η χρηματοπιστωτική κρίση στην Ελλάδα θα διογκώσει και άλλο το αντισημιτικό αίσθημα».
   «Στην Ελλάδα έχουν ήδη παρθεί αρκετά σκληρά μέτρα με συνέπεια η ανεργία να αυξάνεται, αλλά και η οργή των πολιτών, οι οποίοι έχουν αρχίσει να καταφέρονται κατά των μειονοτικών ομάδων και των μεταναστών».
   «Παρότι έφτασε στην Ελλάδα αντιπροσωπεία του αμερικανοεβραϊκού λόμπι με σκοπό τη συνεργασία, κορυφαίοι πολιτικοί, μέχρι και του Προέδρου της χώρας εκφράστηκαν με επιφυλάξεις».
   «Παράλληλα, ο διάσημος συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, εκφράστηκε δημόσια μέσω τηλεοπτικής συνέντευξης του, πως ο ίδιος διακατέχεται από αντισημιτικό αίσθημα, πως η Ελλάδα βρίσκεται σε κίνδυνο και πως το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα καθορίζει τις τύχες με την Ελλάδα να είναι το θύμα».
   «Κάτι τέτοιο δεν είναι καινούργιο, δήλωσε ο ακτιβιστής σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, Παναγιώτης Δημητράς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο τέτοια φοβικά σύνδρομα να διογκωθούν λόγω της οικονομικής κρίσης».
«Πρόσφατα, ο 70χρονος Κωνσταντίνος Πλεύρης, γνωστός αντισημιτιστής και άνθρωπος που αρνείται το Ολοκαύτωμα, αθωώθηκε τελικά από το Ελληνικό Δικαστήριο όσον αφορά το βιβλίο του «Οι Εβραίοι» το οποίο και είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις».
   «Ο ακτιβιστής σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, Παναγιώτης Δημητράς και η επικεφαλής της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας, Άννα Στάη, επισημαίνουν πως το αντιεβραϊκό αίσθημα στην Ελλάδα είναι πολύ ισχυρό και πως η μοναδική ελπίδα να καταπολεμηθεί είναι μέσω εξωτερικών πιέσεων».
Geopolitics & Daily News

1 σχόλιο:

  1. Προβλέπουν πως θα διογκωθει ο αντισημιτισμος; "Προβλέπουν";

    ..."Σημίτες", όπως λένε και στη Θεσσαλία, "σας πήραν χαμπάρ'"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.