Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΤ=σκουπιδο-πραιτωριανοί ! Πρόσχημα εισόδου εις τα ΜΑΤ ... μισθός επαυξημένος ...

Ο,τι κάνει η ελληνική αστυνομία στην Κερατέα το έκανε και ο βουλγάρικος στρατός στο χωριό μου, στη Θράκη, στην κατοχή

   Από αυτή τη διμοιρία των ΜΑΤ, οι μισοί πρέπει να αποστρατευθούνε. Και πρώτοι πρώτοι ο διμοιρίτης της και ο επικεφαλής διοικητής.
   Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Για το πολίτευμα. Για τη δημοκρατία. Για τον έλληνα. Για τον άνθρωπο.
   Αν αυτό το “πράγμα” είναι αστυνομία τότε πως είναι δηλαδή ο στρατός κατοχής;

   Και μετά από αυτού του είδους την αστυνομική συμπεριφορά ποιο είναι το επόμενο στάδιο που πρέπει να περιμένουμε από τη ελληνική αστυνομία και τις δυνάμεις της; Θα αρχίσει να πλατσικιολογεί κιόλας; Να λεηλατεί περιουσίες μήπως; Να επιτάσσει σαν κατοχικός στρατός;
   Κύριοι αυτοί οι αστυνομικοί είναι εχθρός του λαού και της πατρίδας. Εχθρός της ελλάδας μεγάλος είναι αυτοί οι αστυνομικοί. Δεν μας χρειάζονται άλλο οι “υπηρεσίες” τους. Να τους ξεκουράσετε.
   Ρε πάτε καλά; Ρε είστε με τα σωστά σας; Εχει αναρωτηθεί κανένας από τους σοφούς επιτελείς της ελληνικής αστυνομίας τι επικίνδυνος δρόμος είναι αυτός και τι επικίνδυνες απαντήσεις μπορεί να πάρει, εξαιτίας της οργής και της αγανάκτησης, μια τέτοια συμπεριφορά; Μα τόσο πολύ σας κόβει;
   Και φτάνει πια με το ανέκδοτο για τους “ενσυνείδητους” αστυνομικούς. Φτάνει. Είναι σαν τους “έντιμους πολιτικούς” κάτι. Σαν τον κ. Απ. Κακλαμάνη. Που 40 χρόνια πολιτικός δεν είδε και δεν άκουσε για την ανομία και την διαφθορά.
   Ποιοι “ενσυνείδητοι” αστυνομικοί; Εδώ δεν έχει μείνει τίποτε. Οχι Σύνταγμα. Ούτε 20-1, ούτε 20-2, ούτε 20-42. Ούτε όρκος στην πατρίδα, ούτε τίποτε έχει μείνει. Και αυτοί οι “ενσυνείδητοι” αστυνομικοί δεν έχουν πάρει ακομα χαμπάρι τίποτε, να βγουν να το καταγγείλουν; Ναι, να καταγγείλουν συναδέλφους τους που παρανομούν μπροστά στα μάτια τους. Ποια η διαφορά δηλαδή ανάμεσα σε έναν αστυνομικό που έτσι βαριά παρανομεί και σε έναν οποιοδήποτε άλλο πολίτη;
   Πότε κατήγγειλαν οι “ενσυνείδητοι” τέτοιους αστυνομικούς που παρανομούν μπροστά στα μάτια τους; Πότε; Ε, λοιπόν, η ενσυνειδησία τους είναι ανάλογης “αξίας” με την εντιμότητα του κ. Κακλαμάνη.
   Οσο έχετε τέτοιους αστυνομικούς στο σώμα κ.κ. της αστυνομίας, δεν σας ταιριάζει το εθνόσημο που φοράτε. Να το βγάλετε να μη μας ντροπιάζετε κιόλας.
   Που φοράτε το εθνόσημο και καμαρώνετε κιόλας ότι τάχα μου υπηρετείτε τον λαό και την κοινωνία αυτής της πατρίδας. Τζάμπα το φοράτε το εθνόσημο. Μας ντροπιάζετε. Να το βγάλετε. Αλλο πράμα υπηρετείτε σεις. Οχι εμάς.
   Και τζάμπα και το μεροκάματο που σας δίνουμε.
   Διαβάστε και το σχόλιο που συνοδεύει το φιλμάκι να φρίξετε.
   “Τα γεγονότα αυτά δεν είναι από άλλη χώρα. Εδώ στην Ελλάδα του 2011, στην Κερατέα της Αττικής 8-2-2011
   Ο νεαρός συνελήφθη «στο σωρό» λίγα μέτρα από την πόρτα του σπιτιού του, δεν φορούσε κουκούλα και κακοποιήθηκε βάναυσα από θρασύδειλους ένστολους που προσβάλουν το σώμα της αστυνομίας.
   Σύμφωνα με καταγγελία συγγενικών του προσώπων οι αστυνομικοί του έσπασαν το χέρι και τελικά με καθυστέρηση δύο ημερών και με αφόρητους πόνους, τον πήγαν στο νοσοκομείο ενώ το σπάσιμο στο κόκαλο είχε ήδη αρχίσει να «θρέφει» στραβά!”
   Θραξ Αναρμόδιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.