Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Αντί να υπηρετείτε εις τον στρατόν των ... σκουπιδο-εβραίων, να επιστρέψετε εις την Ελλάδαν !

Ελληνίδα βιάστηκε ομαδικά από Αμερικανούς στρατιώτες στο Ιράκ - Διένειμαν & βίντεο με τον βιασμό!
    Ελληνίδα που υπηρετούσε στον Στρατό των ΗΠΑ έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τους άνδρες συναδέλφους της στο Ιράκ, οι οποίοι μάλιστα βιντεοσκόπησαν τον βιασμό της !                    
   Πρόκειται για την 29χρονη Παναγιώτα Μπερτζίκη, η οποία κατέθεσε αγωγή εναντίον του αμερικανικού Πενταγώνου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη. Το βίντεο αυτό, στη συνέχεια, έκανε το γύρο ολόκληρης της αμερικανικής βάσης, ενώ οι ανώτεροί της αξιωματικοί αποφάνθηκαν, παρά τα σημάδια σε όλο της το σώμα, ότι «δεν συμπεριφέρθηκε σαν θύμα βιασμού και δεν πάλεψε αρκετά».
   Είναι μία από τις 14 περιπτώσεις -12 γυναίκες και δύο άντρες- που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από συναδέλφους τους, όταν υπηρετούσαν στον αμερικανικό Στρατό.

   Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται μάλιστα, η κοπέλα είχε να αντιμετωπίσει και τα σχόλια των συναδέλφων της, που την αποκαλούσαν «πόρνη», όταν προέβη σε καταγγελία. Και τα 14 θύματα υποστηρίζουν ότι το Αμερικανικό Πεντάγωνο αγνόησε τα αιτήματά τους, ενώ μία γυναίκα εκ των 12 υποστηρίζει ότι συνάδελφοί της την βίασαν στο Ιράκ και κατέγραψαν σε βίντεο την αποτρόπαια πράξη τους.
   (Περισσώτερα εις το κείμενον της Πηγής)
   www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.