Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Περί ποίας φιλοξενίας και ανοχής ομιλείτε ; Πότε θα αναφέρετε άπασαν την Αλήθειαν ; Περί Προδοσίας και μόνον ο Λόγος !

Όταν η φιλοξενία και η ανοχή της ελληνικής πολιτείας θεωρείται ευκαιρία για ακρότητες

Όπως έχει αποδείξει πολλές φορές η ιστορία τυχαία γεγονότα μπορούν να είναι η αιτία για την αποκάλυψη ή την επιβεβαίωση πληροφοριών για γεγονότα τα οποία έχουν συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν και σημάδεψαν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η μίνι συνέντευξη που πήρε ένας Έλληνας ανταποκριτής στο Κάιρο από ένα Αιγύπτιο νεαρό, ο οποίος συμμετείχε στις διαδηλώσεις κατά του Χόσνι Μπουμπάρακ.
Με τίτλο «Τα έσπαγα στην Αθήνα και ήταν όνειρο του να τα σπάσω και στο Κάιρο» ο νεαρός Αιγύπτιος αποκαλύπτει ότι πριν από δύο χρόνια συμμετείχε στις διαδηλώσεις για το θάνατο του αδικοχαμένου Γρηγορόπουλου, ενώ ήταν φοιτητής στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας.
Η εξομολόγηση αυτή του Αιγύπτιου υπαλλήλου πια στο κρατικό Πανεπιστήμιο του Καίρου επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της Αστυνομίας και δημοσιευμάτων που ακολούθησαν τα γεγονότα, ότι ενώ η πλειονότητα των μαθητών και φοιτητών διαδήλωναν με σεβασμό απέναντι στην περιουσία του κάθε πολίτη, υπήρχαν οι γνωστοί-άγνωστοι ενισχυμένοι αριθμητικά από αλλοδαπούς νόμιμους ή παράνομους μετανάστες, οι οποίοι λειτουργούσαν περισσότερο ως οι ορδές του Αττίλα, παρά ως νέοι άνθρωποι που διαμαρτύρονται για την δολοφονία ενός 16χρονου. 

   (περισσώτερα εις το κείμενον της Πηγής)
   www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.