Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πλήρως ... ελευθέρα η Ανθρωπότης ...

Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν την Λιβύη - Επιχείρηση "El Dorado Canyon" 

Image   Τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανόν ότι θα ξαναζήσουμε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν την δραματική νύχτα της 15ης Απριλίου 1986, όταν η αμερικανική Αεροπορία βομβάρδισε με σφοδρότητα σε μία αιφνιδιαστική αεροπορική επιχείρηση την Λιβύη με αντικειμενικό στόχο την θανάτωση του Μουαμάρ Καντάφι. 
   Ένα βομβαρδιστικό F-111F καταρρίφθηκε από πυρά ZSU-23-4 και το πλήρωμά του (Φερνάντο Ρίβα και Πωλ Λαρνς) σκοτώθηκε. 
   Ο Λίβυος ηγέτης γλύτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν κτύπησε το τηλέφωνό του και τον προειδοποίησε -όπως αποκαλύφθηκε αργότερα - ο μετέπειτα Ιταλός σοσιαλιστής πρωθυπουργός Μπετίνο Κράξι για την επίθεση των ΗΠΑ.   
   (Αρχαίος : Μετ' ού πολύ χρόνου ο κράξι υπέστη πολύ μεγαλύτερον ευτελισμόν, εξ εκείνου τον οποίον υφίσταται ο μπερλουσκόνι. Ο κράξι ήτο ο ... αντρίκος ντελ πάσο της ιταλίας. Θρασύς ... σοσια-ληστής, ως και ο αντρίκος ... Έ, λοιπόν, ηναγκάσθη, υπό το ... σφυροκόπημα των δημοσιογράφων της ... ιταλίας, αποκαλυπτόντων τα οικονομικά του σκάνδαλα, όπως καταφύγη ... αυτοεξόριστος εις την ... τυνησίαν, όπου και απεβίωσεν ! Επανήλθεν εις ιταλίαν μόνον η ... σορός του ...)
   Κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της Aziziya στρατώνες, ένα βομβαρδιστικό F-111F καταρρίφθηκε από απ'ευθείας πλήγμα ZSU-23-4.
   To συγκεκριμένο ήταν το πιο προηγμένο αντιαεροπορικό σύστημα πυροβόλων της εποχής με ένα άριστο ραντάρ, πλήρως αυτοκινούμενο. Το 1990 προσφέρθηκαν 150 μονάδες αυτού του εξαιρετικού όπλου στον Ελληνικό Στρατό, μαζί με τα άλλα υλικά που έλαβε από τον Στρατό της πρώην Ανατολικής Γερμανίας. Η ανάπτυξή τους στα νησιά του Α.Αιγαίου έλυνε το αντιαεροπορικό πρόβλημα της χώρας για 15-20 χρόνια 
   Κάποιοι τότε αποφάσισαν ότι ο Ελληνικός Στρατός που είχε μόνο τετράδυμα των 0,50'' για αντιαεροπορική προστασία των νησιών, πέρα από τα Stinger, δεν τα χρειαζόταν ...
   (Αρχαίος : Το 1990 η ΕΛΛΑΣ εκυβερνάτο υπό της Οικουμενικής Κυβερνήσεως Ζολώτα, τη Αληθεία, όμως, υπό του Μητσοτάκαρου. Ποίοι ήσαν οι στρατιωτικοί ηγέται της Χώρας ουδόλως ενθυμούμαι. Τόσοι πολλοί εισίν οι Προδόται κρυπτο- μασωνο-εβραίοι ...)
     (Περισσώτερα εις το κείμενον της Πηγής)
     www.defencenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.